Erhvervsrådgivning hos Ret&Råds erhvervsadvokater

Ret&Råd har en vision om at være erhvervslivets foretrukne lokale rådgiver. Det betyder, at du hos Ret&Råds erhvervsadvokater er sikret en rådgivning, der tager udgangspunkt i, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Fast ejendom
Foreninger og Fonde
Retssag
Virksomhedsrådgivning

Seneste artikler

Beregning af løn og opstart som iværksætter – få hjælp her

Når du beregner din nye timeløn som selvstændig, skal du tage højde for alle de udgifter, en normal tilsvarende virksomhed har. Det vil sige, du finder gennemsnitslønnen via dit fagforbund eller en lønstatistik beregnet for et helt år. Lad os lave et eksempel. Timeløn 250 kr. Vi afrunder til månedsløn på 40.000 kr. x 12 mdr. = 480.000 kr. (Tallene i parentes er de akkumulerede udgifter, som eksemplet skrider frem). Feriepenge 12,5 % (eller med tillæg for feriegodtgørelse) = 60.000 + 480.000 (540.000)
Af Lars Ole Jensen Advokat

Den nye ferielov: Med en god køreplan kommer virksomhederne trygt gennem overgangsordningen

Selvom mange virksomheder er godt i gang, er spørgsmålene mange. Med en god køreplan for overgangsperioden kan virksomhederne sagtens komme godt og trygt i mål og være klar til den 1. september 2020, hvor den ny ferielov for alvor træder i kraft.
Af Helle Groth Christensen Advokat

Nedsæt eller fjern beskatningen af fri bil.

Denne artikel er til dig, der ikke kører så meget for firmaet, men kører rigtig meget privat. Du kører måske endda så meget privat, at firmaet ikke vil stille en fri bil til rådighed? Hvis man har et meget stort privat kørselsbehov, det kan være til fritidsinteresser eller bilferie igennem Europa, så kan man faktisk tage alle disse private biludgifter og modregne i beskatningen af den frie bil, man har fået stillet til rådighed af sin arbejdsplads.
Af Lars Ole Jensen Advokat
}

Find erhvervsadvokat

Find hurtigt og nemt din Ret&Råd advokat,
som kan hjælpe med den rådgivning, du har brug for.
Find erhvervsadvokat

Erhvervsadvokat hos Ret&Råd

Erhvervsadvokater hos Ret&Råd kan hjælpe både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med deres juridiske udfordringer. En erhvervsadvokat hos os kan rådgive om erhvervsejendomme. F.eks. om ejendomsadministration, entreprise og byggeri, fejl og mangler, køb og salg, leje & udlejning. En erhvervsadvokat kan også rådgive om foreninger og fonde. Det være sig andelsboligforening, fonde, forening og ejerforening. Vores erhvervsadvokater kan også rådgive om en retssag, dens forløb, syn og skøn og voldgift. Endelig kan en erhvervsadvokat levere decideret virksomhedsrådgivning. Det kunne typisk være om ansættelse og medarbejdere, finansiel rådgivning, inkasso, kontrakter & aftaler, konkurs & betalingsstandsning, virksomhedsoverdragelse og virksomhedsoprettelse.

Læs mere om en erhvervsadvokat hos Ret&Råd her på sitet eller tag fat i et af vores kontorer for at bestille en tid for noget rådgivning.