Erhvervsrådgivning hos Ret&Råds erhvervsadvokater

Ret&Råd har en vision om at være erhvervslivets foretrukne lokale rådgiver. Det betyder, at du hos Ret&Råds erhvervsadvokater er sikret en rådgivning, der tager udgangspunkt i, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Fast ejendom
Foreninger og Fonde
Retssag
Virksomhedsrådgivning

Seneste artikler

Generationsskifterne bliver dyrere

Regeringen har fremsat lovforslag om en såkaldt ”tilbagerulning” af afgifter på generationsskifter. Det betyder, det i fremtiden vil udløse større afgifter at få overdraget en virksomhed.
Af Anne Broksø Advokat (H)

Erhvervslejekontrakt – hvad skal man være opmærksom på

Modsat lejeloven, der i høj grad beskytter lejer, er erhvervslejelovens regler dekla-ratoriske, hvilket betyder, at der i vid udstrækning er aftalefrihed mellem parterne. Det betyder samtidig, at man i tilfælde, hvor intet andet er aftalt, vil være underlagt de rettigheder og forpligtelser, der følger af erhvervslejeloven.
Af Tina Møller Advokat

Hvad skal direktørkontrakten indeholde?

Dette spørgsmål bliver jeg ofte mødt med, når folk skal ansætte en direktør og skal have lavet en ansættelseskontrakt. For modsat funktionæransættelser så findes der ikke en lov, der regulerer ansættelsesvilkår for direktører.
Af Henrik Benjaminsen Advokat (L)
}

Find erhvervsadvokat

Find hurtigt og nemt din Ret&Råd advokat,
som kan hjælpe med den rådgivning, du har brug for.
Find erhvervsadvokat

Erhvervsadvokat hos Ret&Råd

Erhvervsadvokater hos Ret&Råd kan hjælpe både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med deres juridiske udfordringer. En erhvervsadvokat hos os kan rådgive om erhvervsejendomme. F.eks. om ejendomsadministration, entreprise og byggeri, fejl og mangler, køb og salg, leje & udlejning. En erhvervsadvokat kan også rådgive om foreninger og fonde. Det være sig andelsboligforening, fonde, forening og ejerforening. Vores erhvervsadvokater kan også rådgive om en retssag, dens forløb, syn og skøn og voldgift. Endelig kan en erhvervsadvokat levere decideret virksomhedsrådgivning. Det kunne typisk være om ansættelse og medarbejdere, finansiel rådgivning, inkasso, kontrakter & aftaler, konkurs & betalingsstandsning, virksomhedsoverdragelse og virksomhedsoprettelse.

Læs mere om en erhvervsadvokat hos Ret&Råd her på sitet eller tag fat i et af vores kontorer for at bestille en tid for noget rådgivning.