Erhvervsrådgivning hos Ret&Råds erhvervsadvokater

Ret&Råd har en vision om at være erhvervslivets foretrukne lokale rådgiver. Det betyder, at du hos Ret&Råds erhvervsadvokater er sikret en rådgivning, der tager udgangspunkt i, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Fast ejendom
Foreninger og Fonde
Retssag
Virksomhedsrådgivning

Seneste artikler

Hvad er et boliglandbrug, og hvilke betingelser gælder for det?

Et boliglandbrug er en mindre landbrugsejendom, der som oftest ikke længere har interesse i en landbrugsmæssig drift. Vær opmærksom på de særlige betingelser, når du erhverver et boliglandbrug.
Af Peter Paldan Sørensen Advokat (H)

Debitor er gået konkurs – hvordan skal du forholde dig som kreditor?

Fra det øjeblik, der er afsagt konkursdekret i skifteretten, stopper individualforfølgningen og erstattes af universalforfølgningen. Dette betyder i praksis, at den enkelte kreditor ikke længe kan modtage betaling fra debitor – heller ikke med hjælp fra fogedretten – men at alle kreditorer skal behandles lige. Det konkursramte selskab kan derfor kun betale sine kreditorer via den kurator, skifteretten har udpejet.
Af Sanne Tange Brøndberg Advokat

Vær opmærksom på risiko for hvidvask ved kontante betalinger over 50.000 kr

Højesteret har i en dom fra sidste år forholdt sig til forståelsen af hvidvasklovens § 5 om modtagelse af kontante betalinger på over 50.000 kr.
Af Mikkel Holm Nielsen Advokat (H)
}

Find erhvervsadvokat

Find hurtigt og nemt din Ret&Råd advokat,
som kan hjælpe med den rådgivning, du har brug for.
Find erhvervsadvokat

Erhvervsadvokat hos Ret&Råd

Erhvervsadvokater hos Ret&Råd kan hjælpe både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med deres juridiske udfordringer. En erhvervsadvokat hos os kan rådgive om erhvervsejendomme. F.eks. om ejendomsadministration, entreprise og byggeri, fejl og mangler, køb og salg, leje & udlejning. En erhvervsadvokat kan også rådgive om foreninger og fonde. Det være sig andelsboligforening, fonde, forening og ejerforening. Vores erhvervsadvokater kan også rådgive om en retssag, dens forløb, syn og skøn og voldgift. Endelig kan en erhvervsadvokat levere decideret virksomhedsrådgivning. Det kunne typisk være om ansættelse og medarbejdere, finansiel rådgivning, inkasso, kontrakter & aftaler, konkurs & betalingsstandsning, virksomhedsoverdragelse og virksomhedsoprettelse.

Læs mere om en erhvervsadvokat hos Ret&Råd her på sitet eller tag fat i et af vores kontorer for at bestille en tid for noget rådgivning.