Erhvervsrådgivning hos Ret&Råds erhvervsadvokater

Ret&Råd har en vision om at være erhvervslivets foretrukne lokale rådgiver. Det betyder, at du hos Ret&Råds erhvervsadvokater er sikret en rådgivning, der tager udgangspunkt i, hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Fast ejendom
Foreninger og Fonde
Retssag
Virksomhedsrådgivning

Seneste artikler

COVID-19 baner vej for elektroniske generalforsamlinger

En aktionær eller et medlem af en forening skal møde fysisk frem på en generalforsamling for at kunne afgive sin stemme. Men coronakrisen har gjort det svært at mødes fysisk. Derfor vedtog Folketinget i 2020 regler om, at ledelsen kan vælge at afholde generalforsamlinger helt eller delvist elektronisk. Reglerne er forlænget i hele 2021.
Af Imke Christine Thilkjær Advokat (L)

Erhvervsbeskyttet lejemål kan være en fordel

Er du udlejer eller lejer af et erhvervslejemål bør du have fokus på, om der er tale om et erhvervsbeskyttet lejemål eller ej. Et erhvervsbeskyttet lejemål giver lejeren fordele f.eks. ved opsigelse. Det er afgørende, hvor du får dine kunder fra.
Af Cathrine Hesse N. Jensen Advokatfuldmægtig

Hvad virksomheden bør vide om hjemmearbejdspladser

COVID-19’s anden bølge sender i kraft af den delvise nedlukning store dele af danskerne hjem til privatboligen med arbejde ved køkkenbordet. Nogle medarbejdere er glade og trives med at arbejde hjemme – andre medarbejdere bliver ensomme og depressive. Hvordan kan virksomheden hjælpe med indretning og økonomisk støtte til hjemmearbejdsplads?
Af Dorthe Westerdahl Advokat (L)

Find erhvervsadvokat

Find hurtigt og nemt din Ret&Råd advokat,
som kan hjælpe med den rådgivning, du har brug for.
Find erhvervsadvokat

Erhvervsadvokat hos Ret&Råd

Erhvervsadvokater hos Ret&Råd kan hjælpe både privatpersoner, virksomheder og offentlige institutioner med deres juridiske udfordringer. En erhvervsadvokat hos os kan rådgive om erhvervsejendomme. F.eks. om ejendomsadministration, entreprise og byggeri, fejl og mangler, køb og salg, leje & udlejning. En erhvervsadvokat kan også rådgive om foreninger og fonde. Det være sig andelsboligforening, fonde, forening og ejerforening. Vores erhvervsadvokater kan også rådgive om en retssag, dens forløb, syn og skøn og voldgift. Endelig kan en erhvervsadvokat levere decideret virksomhedsrådgivning. Det kunne typisk være om ansættelse og medarbejdere, finansiel rådgivning, inkasso, kontrakter & aftaler, konkurs & betalingsstandsning, virksomhedsoverdragelse og virksomhedsoprettelse.

Læs mere om en erhvervsadvokat hos Ret&Råd her på sitet eller tag fat i et af vores kontorer for at bestille en tid for noget rådgivning.