Få etableret virksomhedens whistleblowerordning

Få en effektiv whistleblowerordning etableret med en Ret&Råd advokat som modtager af indberetningerne. I samarbejde med advokaten tilpasses løsningen til din virksomheds konkrete behov og med jeres logo etc., så løsningen fremstår individuel.

Fra og med 17. december 2023 skal alle virksomheder i Danmark med mere end 50 ansatte have etableret en whistleblowerordning. Ret&Råd advokater står klar til at hjælpe din virksomhed med at få etableret en sikker og troværdig whistleblowerordning.

Ret&Råd har indgået aftale med softwarefirmaet Legalsys om etablering af en sikker og konkurrencedygtig whistleblowerløsning, hvorefter softwarefirmaet tager sig af den tekniske del af løsningen, og hvor en Ret&Råd-advokat står som modtager af indberetninger, der kommer via whistleblowerportalen på virksomheden.  I virksomheden tilknyttes en eller to kontaktpersoner, der i samarbejde med Ret&Råd-advokaten, tager sig af at håndtere de indberetninger, der kommer, inden for den gældende tidsfrist.

Signal om ansvarlighed og alvor

Med en effektiv whistleblowerordning og en navngiven Ret&Råd advokat som modtager af indberetninger, sender virksomheden et signal om at være ansvarlig og gennemsigtig, og    at virksomheden tager sit omdømme og renomme alvorligt.

Med etablering af whistleblowerordningen fremstår virksomheden troværdig og seriøs og viser , at medarbejdere og samarbejdspartnere kan være trygge ved, at virksomheden vedholdende fokuserer på at forebygge skandaler, økonomisk kriminalitet, chikanøs adfærd etc. ved at give mulighed for, at sager under opsejling kan tages i opløbet.

I samarbejde med din Ret&Råd-advokat tilpasses løsningen til virksomheden konkrete behov og med virksomhedens logo etc., så løsningen fremstår individuel.

Ret&Råd hjælper med at etablere og implementere løsningen

I Ret&Råd insisterer vi på at have markedets bedste whistleblowerløsning, som vi tilbyder til både nuværende og nye kunder.

Bliv klogere på lovgivningen her.

Ret&Råd er din lokale advokat

Med kontorer i det meste af landet kan vi tilbyde juridisk rådgivning indenfor alle fagområder.

Find din nærmeste advokat