Virksomhedsoprettelse

Start virksomhed på det rette grundlag

Ret&Råd Advokater rådgiver inden for alle områder af selskabsretten, herunder om valg af virksomheds- og selskabsform samt erhverv og ledelse. Vi rådgiver om virksomhedsoprettelse, blandt andet aktie- og anpartsselskaber og særlige forhold vedrørende interessentskaber, kommanditselskaber, partnerselskaber og andre selskabskonstruktioner, særskilt i forbindelse med køb, salg, omstrukturering og ledelse af erhverv og virksomheder og i forbindelse med virksomheders almindelige drift.

Vores rådgivning retter sig til små og mellemstore virksomheder, uanset om de er drevet som personlige virksomheder og i selskabsform.

Skal du starte virksomhed, kan du trygt henvende dig til os. Vi rådgiver om valg af selskabsform, etablering af koncernstrukturer, ledelse og stiftelse af selskaber og virksomheder samt om ejeraftaler.

Start virksomhed i den rette virksomhedsform

Alene at finde frem til den rette virksomhedsform kan virke uoverskuelig ved start af virksomhed. Der findes nemlig et væld af muligheder for at drive virksomhed under forskellige former for erhverv. Udfordringen består i at finde den struktur og den ledelse, som passer bedst til netop dit erhverv.

Som advokater rådgiver vi om start af virksomhed med alle former for ledelse og virksomhed, selskaber, samarbejder, herunder joint ventures, konsortier og lignende.

Har du et spørgsmål til vores advokater?

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Postnummer*
Tilmeld dig vores nyhedsbreve
Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.