Om Ret&Råd

Vi ved, hvad et godt lokalt netværk betyder både for os og for dig som kunde.

Uanset hvor du befinder dig i landet, er vores advokater tæt på, og derfor kan du trygt vælge Ret&Råd Advokater. Vi er alle forbundet på tværs af kontorer og fagområder.

Ret&Råd Advokater har kontorer i hele landet, og med omkring 150 medarbejdere har vi specialister inden for alle privat- og erhvervsretlige områder. Som kunde får du den bedste rådgivning på tværs af de lokale advokatkontorer og via vores brancheorienterede teams.

Vi tilbyder dig kompetent rådgivning i et sprog, der er til at forstå. Det er vigtigt for os, at vi er til stede der, hvor du er, som din ligeværdige juridiske partner.

Vores historie

Ret&Råd Advokater blev grundlagt i 1995. Efter at have været et løst samarbejde mellem 25 forskellige advokatvirksomheder med en stærk pionerånd, blev samarbejdet formaliseret og fik sit navn.

De første mange år var kæden organiseret som en erhvervsdrivende forening, og senere blev den til et aktieselskab. Det var fra starten en stor fordel for medlemmerne, at de udviklede fælles IT, udnyttede fordelen ved fælles markedsføring og opbyggede et nyt stærkt brand. Desuden kunne de sparre med eksperter i hele landet til gavn for deres klienter.

Livet i Ret&Råd

Se hvilke ledige stillinger vi har på vores lokalkontorer, og bliv klogere på livet i Ret&Råd kæden

Læs mere her

Sådan er Ret&Råd organiseret

Vi er en kæde af advokatvirksomheder, der hver især er selvstændige og økonomisk uafhængige juridiske enheder.

Til sammen er vi ca 60 advokater fordelt på 20 kontorer samt andre lokale mødefaciliteter. De 20 kontorer dækker hver især én eller flere selvstændige CVR-numre afhængig af, om kontorerne er organiseret som selskaber eller som kontorfællesskaber. Se alle kontorer.

Ret&Råd A/S er ejet af Ret&Råd advokatkontorerne. På den årlige generalforsamling vælges bestyrelsen. Den daglige drift af Ret&Råd A/S varetages af et sekretariat, der er placeret i København. Se de ansatte i Ret&Råd sekretariatet.

Værdier

  • Vi er forståelige
  • Vi er tilgængelige
  • Vi skaber tryghed

Det er Ret&Råd Advokaters vision at være hele Danmarks private advokat og de lokale erhvervsvirksomheders foretrukne juridiske rådgiver. Vores advokatkontorer i hele landet arbejder tæt sammen for at sikre dig kvalificeret rådgivning og stor tilgængelighed. Vores juridiske rådgivning møder dig der, hvor du er.

Job hos Ret&Råd

Vi søger altid kvalificerede og engagerende medarbejdere, og ansættelsen af jurister, advokater, sekretærer og administrativt personale foregår på de enkelte Ret&Råd advokatkontorer. Følg med på vores Livet i Ret&Råd side, hvor vi løbende holder dig opdateret på stillinger i kæden.

Du skal derfor sende din ansøgning direkte til det kontor, der har opslået en stilling, eller hvor du ønsker at søge uopfordret. Du finder en oversigt over alle vores kontorer her.

Følg evt. med på vores LinkedIn-side, hvor vi opslår de ledige stillinger løbende.

Ret&Råd er din lokale advokat

Med kontorer i det meste af landet kan vi tilbyde juridisk rådgivning indenfor alle fagområder.

Find din nærmeste advokat