Konkurs

Alle virksomheder kan risikere at blive ramt af forhold, der betyder, at de mister overblikket over de økonomiske forpligtelser. I værste fald kan det føre til insolvens og at virksomheden i sidste ende bliver erklæret konkurs.

Kriseramte virksomheder er ofte så forgældede, at konkurs og en lukning er eneste udvej. Men sådan behøver det ikke at være. Måske er løsningen en rekonstruktion, og at der laves en samlet ordning med kreditorerne

Er du i tvivl om virksomhedens økonomiske situation?

Det behøver ikke at ende med konkurs. Er din virksomhed blevet ramt af vilkår, som har skabt usikkerhed omkring økonomien, er det helt afgørende, at der hurtigt bliver udarbejdet en sikker og effektiv redningsplan, som virksomheden selv kan være med til at styre. Det er vigtigt at agere inden kreditorernes krav bliver for gamle. Måske er løsningen en rekonstruktion, så der kan laves en samlet ordning med kreditorerne. Lykkes det, kan du muligvis undgå en konkurs.

Er du i tvivl om din virksomheds økonomiske situation, er det allerede på tide at søge rådgivning. I Ret&Råd arbejder vores erhvervsadvokater dagligt med at rådgive om og hjælpe virksomheder i økonomisk krise og vil typisk kunne rådgive dig i forhold til:

  • Rekonstruktion
  • Tvangsopløsning
  • Konkurs
  • Gældssanering
  • Akkord
  • Kreditorrepræsentation
  • Virksomhedspant og fordringspant
  • Likvidation

Det er altid nemmest – og billigst, hvis du søger rådgivning før krisen rammer. Derfor vil vi, hos Ret&Råd allerhelst rådgive vores kunder på forhånd, så de slipper for at stifte bekendtskab med områder som rekonstruktion og konkurs. Er virksomheden allerede ude på dybt vand, tæt på konkurs og har behov for akut hjælp, er du dog altid velkommen til at få en uforpligtende samtale om virksomhedsrådgivning med en af vores erhvervsadvokater i Ret&Råd. De har stor erfaring og ekspertise med insolvens behandling og at lave økonomiske redningsplaner, herunder sælge udvalgte dele af virksomheden til konkurrenter.

Har du et spørgsmål til vores advokater?

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Postnummer*
Tilmeld dig vores nyhedsbreve
Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Lad os hjælpe dig

Find nemt og hurtigt din lokale Ret&Råd-advokat

Find din advokat her