Boligkøb

Ved boligkøb er det en god idé at søge rådgivning hos en uvildig boligadvokat eller rådgiver. Ejendomsmægleren er nemlig sælgers mand, og med en boligadvokat har du en med på din side.

Du bør søge uvildig rådgivning hos en boligadvokat

Boligkøb er for de fleste en stor beslutning, hvad enten der er tale om hus, ejerlejlighed, sommerhus, andelsbolig eller boliglandbrug. Det er en disposition, som man kun foretager få gange i sit liv, og der står mange penge på spil.

Skødet er den mindste del af boligkøbet. Det vigtigste er den grundige rådgivning fra en boligadvokat forud for et boligkøb.

Alligevel er der mange, som er af den opfattelse, at de blot skal have hjælp til at skrive skødet. Skødet eller den tinglysningsmæssige registrering af, at du er blevet ejer af ejendommen, er dog den mindste del af boligkøbet. Det vigtigste i en bolighandel er den professionelle og grundige rådgivning forud for købet.

Hos Ret&Råd har vi mange års erfaring, og vi ved hvad du skal være opmærksom på, inden du træffer beslutningen. Vi sørger for at skabe overblikket for dig og formidler det på en måde, der er til at forstå, sådan at din beslutning træffes på det rette grundlag. Vi er desuden opmærksomme på de ændringer, der sker på boligmarkedet og ved, hvordan du som køber får det bedste ud af dit boligkøb.

Med Ret&Råds rådgivning ved boligkøb får du:

Tryghed og erfaring

Hos Ret&Råds boligadvokater rådgiver vi dagligt boligkøbere i hele landet og vi har mange års erfaring med køberrådgivning og netop denne erfaring kan du drage nytte af, ved at bruge os som sparringspartner, såvel i de indledende forhandlinger med sælger, som i den endelige aftale, kort sagt vi hjælper dig trygt gennem alle boligkøbets faser.

Uvildig boligrådgivning

Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er mange interesser ifm. boligkøb og den eneste måde, du som køber kan sikre dig at få en professionel og uvildig rådgivning i forbindelse med din bolighandel, er ved at rådføre dig med en erfaren boligadvokat.

Professionel rådgivning ved boligkøb

Der er mange papirer og oplysninger, du som boligkøber skal tage stilling til og sætte dig ind i, og det er her, den erfarne rådgiver kan hjælpe dig. Tilstandsrapporten – hvad står der i den og hvilke konsekvenser får det? Skal der foretages yderligere undersøgelser af ejendommen inden købet? Skal der tegnes ejerskifteforsikring og hvad dækker en ejerskifteforsikring? Hvilke planer er der for området? Hvilke byrder og forpligtelser hviler der på ejendommen? Og så videre.

Overvejer du boligkøb, så find din lokale Ret&Råd boligadvokat allerede i dag.

Har du et spørgsmål til vores advokater?

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Postnummer*
Tilmeld dig vores nyhedsbreve
Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ret&Råd er din lokale advokat

Med kontorer i det meste af landet kan vi tilbyde juridisk rådgivning indenfor alle fagområder.

Find din nærmeste advokat