Virksomhedsrådgivning

Som erhvervsdrivende bliver du løbende mødt af udfordringer og sager, du skal tage stilling til. Der skal bl.a. udarbejdes kontrakter, du skal vide noget om bestyrelsesarbejde, og der kommer nye og reviderede love, som du skal forholde dig til. Med én af Ret&Råds erhvervsadvokater som din faste sparringspartner, er du aldrig alene. Vi rådgiver bl.a. om: 

Ansættelse & medarbejdere
Finansiel rådgivning
Inkasso
Kontrakter & aftaler
Konkurs & betalingsstandsning
Virksomhedsoverdragelse
Virksomhedsoprettelse

IT & E-handel

IT og E-handel er et område, som er præget af både komplekse kontrakter og indgående offentligretlig regulering. Der er derfor vigtigt at kende kende reglerne eller benytte en rådgiver.

Læs mere her
Advokatinkasso

Har din virksomhed svært ved at inddrive udeståender? Ret&Råd hjælper dig med dine inkassosager.

Læs mere her
Landbrug

Det kræver erfaring og indsigt i både lovtekst, praktik og psykologi at rådgive landbruget. Ligeledes kræver det overblik og en pragmatisk tilgang, når løsninger skal findes og fremdriften sikres. Hos Ret&Råd sikrer vi, at kunden får den bedste rådgivning året rundt.


Læs mere her

Ansættelse & medarbejdere

Som virksomhed, er det vigtigt at have styr på reglerne vedr. ansættelse og medarbejdere. Hvis ikke, du har det, kan det få alvorlige økonomiske konsekvenser.

Læs mere her

Kontrakter & aftaler

Få styr på dine kontrakter og aftaler - de er din virksomheds fundament.

Læs mere her

Artikler relateret til virksomhedsrådgivning

Hvad betyder aftalefrihed?

Udgangspunktet i Danmark er, at vi har aftalefrihed. Men hvad indebærer det for virksomheden at have aftalefrihed? Virksomheder bør være bevidste om de juridiske konsekvenser ved at give et tilbud eller en opfordring, når de handler, og de skal så vidt muligt dokumentere deres aftaler på skrift.
Af Carme Pérez Cot Advokat | Abogada

Behandler du personoplysninger om dem, der går ind på hjemmesiden?

Hvilke regler gælder for opsamling af persondata? Og hvad med virksomhedens brug af samarbejdspartnere/underleverandører til viderebehandling af personoplysningerne?
Af Helle Groth Christensen Advokat

Løbende kontroller af databehandlere

Der er i øjeblikket gang i de løbende kontrolrapporter, som dataansvarlige virksomheder har pligt til at få fra deres databehandlere.
Af Wivi H. Larsen Advokat (H)

Find advokat med speciale i virksomhedsrådgivning

Find hurtigt og nemt din lokale Ret&Råd advokat,
som kan hjælpe med virksomhedsrådgivning.
Find advokat