Virksomhedsrådgivning

Som erhvervsdrivende bliver du løbende mødt af udfordringer og sager, du skal tage stilling til. Der skal bl.a. udarbejdes kontrakter, du skal vide noget om bestyrelsesarbejde, og der kommer nye og reviderede love, som du skal forholde dig til. Med én af Ret&Råds erhvervsadvokater som din faste sparringspartner, er du aldrig alene. Vi rådgiver bl.a. om: 

Ansættelse & medarbejdere
Finansiel rådgivning
Inkasso
Kontrakter & aftaler
Konkurs & betalingsstandsning
Virksomhedsoverdragelse
Virksomhedsoprettelse

IT & E-handel

IT og E-handel er et område, som er præget af både komplekse kontrakter og indgående offentligretlig regulering. Der er derfor vigtigt at kende kende reglerne eller benytte en rådgiver.

Læs mere her
Advokatinkasso

Har din virksomhed svært ved at inddrive udeståender? Ret&Råd hjælper dig med dine inkassosager.

Læs mere her
Landbrug

Det kræver erfaring og indsigt i både lovtekst, praktik og psykologi at rådgive landbruget. Ligeledes kræver det overblik og en pragmatisk tilgang, når løsninger skal findes og fremdriften sikres. Hos Ret&Råd sikrer vi, at kunden får den bedste rådgivning året rundt.


Læs mere her

Ansættelse & medarbejdere

Som virksomhed, er det vigtigt at have styr på reglerne vedr. ansættelse og medarbejdere. Hvis ikke, du har det, kan det få alvorlige økonomiske konsekvenser.

Læs mere her

Kontrakter & aftaler

Få styr på dine kontrakter og aftaler - de er din virksomheds fundament.

Læs mere her

Artikler relateret til virksomhedsrådgivning

Beregning af løn og opstart som iværksætter – få hjælp her

Når du beregner din nye timeløn som selvstændig, skal du tage højde for alle de udgifter, en normal tilsvarende virksomhed har. Det vil sige, du finder gennemsnitslønnen via dit fagforbund eller en lønstatistik beregnet for et helt år. Lad os lave et eksempel. Timeløn 250 kr. Vi afrunder til månedsløn på 40.000 kr. x 12 mdr. = 480.000 kr. (Tallene i parentes er de akkumulerede udgifter, som eksemplet skrider frem). Feriepenge 12,5 % (eller med tillæg for feriegodtgørelse) = 60.000 + 480.000 (540.000)
Af Lars Ole Jensen Advokat

Den nye ferielov: Med en god køreplan kommer virksomhederne trygt gennem overgangsordningen

Selvom mange virksomheder er godt i gang, er spørgsmålene mange. Med en god køreplan for overgangsperioden kan virksomhederne sagtens komme godt og trygt i mål og være klar til den 1. september 2020, hvor den ny ferielov for alvor træder i kraft.
Af Helle Groth Christensen Advokat

Nedsæt eller fjern beskatningen af fri bil.

Denne artikel er til dig, der ikke kører så meget for firmaet, men kører rigtig meget privat. Du kører måske endda så meget privat, at firmaet ikke vil stille en fri bil til rådighed? Hvis man har et meget stort privat kørselsbehov, det kan være til fritidsinteresser eller bilferie igennem Europa, så kan man faktisk tage alle disse private biludgifter og modregne i beskatningen af den frie bil, man har fået stillet til rådighed af sin arbejdsplads.
Af Lars Ole Jensen Advokat

Find advokat med speciale i virksomhedsrådgivning

Find hurtigt og nemt din lokale Ret&Råd advokat,
som kan hjælpe med virksomhedsrådgivning.
Find advokat