Ret&Råd Advokat Helle Groth Christensen

Helle Groth Christensen

Advokat


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup - kun møde ift. aftale
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Frederiksberg ApS Mynstersvej 5, 4.sal
1827 Frederiksberg
+45 43 43 43 61


Faglig profil:

Jeg rådgiver på specialistniveau inden for ansættelses- og arbejdsret og har mere end 20 års erfaring med at rådgive både private og offentlige virksomheder inden for de fleste grene af det personalejuridiske område. En erfaring, jeg bl.a. har opnået ved i en lang årrække selv at være ansat i store, børsnoterede virksomheder og arbejdsgiverorganisationer. Jeg bistår med udarbejdelse af ansættelseskontrakter, fratrædelsesaftaler, ansættelsesklausuler mv. og tilbyder kontraktshåndtering gennem en 100 % digital, effektiv og klientfokuseret løsning. 

Jeg rådgiver også om overenskomstmæssige forhold og har særligt stærke forudsætninger for at rådgive om offentlige løn- og ansættelsesvilkår, herunder tjenestemands- og tjenestemandslignende ansættelser og komplicerede afskedssager. 

Derudover har jeg solid erfaring inden for generel erhvervsrådgivning og kan naturligvis yde specialistrådgivning, når det drejer sig om medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelse og lignende. Det, at have styr på databeskyttelse/GDPR kommer en virksomhed ikke udenom i dag. Her hjælper jeg med implementering af et enkelt, lettilgængeligt og sikkert værktøj.

Fra min tid i arbejdsgiverorganisation og det fagretlige system har jeg en lang række forhandlinger i ryggen og er derfor en erfaren forhandler og konfliktløser med et godt blik for de mellemmenneskelige relationer. Som advokat går jeg op i at være tilgængelig, kundefokuseret og levere til tiden. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter og forstå deres forretning og udfordringer. 


 

Bestalling
Advokat, 2000

Uddannelse
CBS Executive Bestyrelsesuddannelse, 2017
Exam. business coach, 2007
Advokatsamfundets Mediatoruddannelse, 2005
Cand.jur., Københavns Universitet, 1993

Testimonials

"In Ubora Formación we received an order to carry out a quite complex project, which ended with our client congratulating us for the excellent work performed. 99% of this success is due to the professionalism and commitment shown by Carme and Helle, who knew how to respond at all times to the requirements of the project and adapted to its peculiarities. We know that trusting Ret&Råd Advokater team has been a totally right decision and we want to continue collaborating with them.” – Bartolomé F. Camacho Medina, CEO, Ubora Formación, S.L.

"Super god kommunikation og opfølgning igennem forløbet"  E-Supplies A/S

"Personlig og kompetent rådgivning især på personaleansættelsesområdet, hvor advokaterne har sat sig ind i vores arbejdsområde og virksomhed generelt for at yde den bedste rådgivning. Vi føler os altid godt klædt på efter rådgivning fra dem.” Mia Knudsen - Finance Manager - Cool Sorption A/S

Jeg er medlem af

Seneste artikler

Den nye ferielov: Med en god køreplan kommer virksomhederne trygt gennem overgangsordningen

Selvom mange virksomheder er godt i gang, er spørgsmålene mange. Med en god køreplan for overgangsperioden kan virksomhederne sagtens komme godt og trygt i mål og være klar til den 1. september 2020, hvor den ny ferielov for alvor træder i kraft.
Af Helle Groth Christensen Advokat

Må jeg opsige en fleksjobber, der fylder 65?

Svaret er ja! En fleksjobordning er en særlig form for ansættelse. Det forhold, at økonomien i ansættelsen er baseret på tilskud fra det offentlige, har en afgørende betydning, når det kommer til overvejelser om opsigelse af fleksjobberen. Bortfalder tilskuddet som følge af, at fleksjobberen opnår folkepensionsalderen, er det derfor legitimt at opsige vedkommende.
Af Helle Groth Christensen Advokat

20 Q&A’s om, hvad den ny ferielov og overgangsordningen betyder for dig

Den ny ferielov træder i kraft den 1. september 2020. Fra denne dato vil lønmodtagere overgå til samtidighedsferie – en ordning, hvor ferien afvikles samtidig med, at den optjenes. Men overgangsordningen er allerede i gang, og hvad betyder det egentlig for dig som lønmodtager?
Af Helle Groth Christensen Advokat
}