Ret&Råd Advokat Helle Groth Christensen

Helle Groth Christensen

Advokat


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup - kun møde ift. aftale
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Korskildelund 6
2670 Greve
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Frederiksberg ApS Mynstersvej 5, 4.sal
1827 Frederiksberg
+45 43 43 43 61


Faglig profil:

Jeg rådgiver på specialistniveau inden for ansættelses- og arbejdsret og har mere end 20 års erfaring med at rådgive både private og offentlige virksomheder inden for de fleste grene af det personalejuridiske område. En erfaring, jeg bl.a. har opnået ved i en lang årrække selv at være ansat i store, børsnoterede virksomheder og arbejdsgiverorganisationer. Jeg bistår med udarbejdelse af ansættelseskontrakter, fratrædelsesaftaler, ansættelsesklausuler mv. og tilbyder kontraktshåndtering gennem en 100 % digital, effektiv og klientfokuseret løsning. 

Jeg rådgiver også om overenskomstmæssige forhold og har særligt stærke forudsætninger for at rådgive om offentlige løn- og ansættelsesvilkår, herunder tjenestemands- og tjenestemandslignende ansættelser og komplicerede afskedssager. 

Derudover har jeg solid erfaring inden for generel erhvervsrådgivning og kan naturligvis yde specialistrådgivning, når det drejer sig om medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelse og lignende. Det, at have styr på databeskyttelse/GDPR kommer en virksomhed ikke udenom i dag. Her hjælper jeg med implementering af et enkelt, lettilgængeligt og sikkert værktøj.

Fra min tid i arbejdsgiverorganisation og det fagretlige system har jeg en lang række forhandlinger i ryggen og er derfor en erfaren forhandler og konfliktløser med et godt blik for de mellemmenneskelige relationer. Som advokat går jeg op i at være tilgængelig, kundefokuseret og levere til tiden. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter og forstå deres forretning og udfordringer. 


 

Bestalling
Advokat, 2000

Uddannelse
CBS Executive Bestyrelsesuddannelse, 2017
Exam. business coach, 2007
Advokatsamfundets Mediatoruddannelse, 2005
Cand.jur., Københavns Universitet, 1993

Testimonials

"In Ubora Formación we received an order to carry out a quite complex project, which ended with our client congratulating us for the excellent work performed. 99% of this success is due to the professionalism and commitment shown by Carme and Helle, who knew how to respond at all times to the requirements of the project and adapted to its peculiarities. We know that trusting Ret&Råd Advokater team has been a totally right decision and we want to continue collaborating with them.” Bartolomé F. Camacho Medina, CEO, Ubora Formación, S.L.

"Super god kommunikation og opfølgning igennem forløbet"  E-Supplies A/S

"Personlig og kompetent rådgivning især på personaleansættelsesområdet, hvor advokaterne har sat sig ind i vores arbejdsområde og virksomhed generelt for at yde den bedste rådgivning. Vi føler os altid godt klædt på efter rådgivning fra dem.” 

"Vi føler, at Helle har sat sig ind i vores forretning og de mennesker, der er bag forretningen. Hun er altid venlig og imødekommende, og man føler sig altid lidt speciel ;-). Vi har endnu ikke haft en sag på det ansættelsesretlige område, som Helle ikke har kunnet hjælpe os med på den ene eller anden måde, så vi føler os i gode hænder med de ting, vi er kommet med til hende."
Mia Knudsen - Finance Manager - Cool Sorption A/S

Jeg er medlem af

Seneste artikler

GDPR og sexchikane

Husker I at orientere krænkeren, når I får personoplysninger om en potentiel sexchikanesag?
Af Helle Groth Christensen Advokat

Nu gælder den nye ferielov – hvad skal virksomheden have styr på?

Den 1. september 2020 er den nye ferielov trådt i kraft. Hvis du ikke helt har nået at sætte dig ind i de nye regler og, hvad de betyder for dig som virksomhedsejer og arbejdsgiver, kan du her få et hurtigt overblik over de væsentligste ændringer. Den delvise udbetaling af 3 ugers feriepenge berører ikke virksomheden.
Af Helle Groth Christensen Advokat

Den nye ferielov og de tre ugers indefrosne feriepenge

Midt i en coronatid med hjælpepakker, virksomhedslukninger og masseafskedigelser træder den nye ferielov i kraft. Meget ser anderledes ud, end da vi for knapt et år siden trådte ind i overgangsordningen til den nye ferielov. Hvordan ser situationen ud nu, hvad er status på udbetalingen af de indefrosne feriemidler til oktober, og hvordan sikrer du dig, at du kan holde både sommerferie og efterårsferie?
Af Helle Groth Christensen Advokat