Gældsrådgivning – få hjælp til håbløs gæld

Er du håbløst forgældet, kan det være godt givet ud at søge gældsrådgivning. Med den rette gældsrådgivning kan du nemlig få hjælp til at få styr på gælden, så du kan blive gældfri på sigt.

Gældsrådgivning af specialister

Mange mennesker har desværre håbløs gæld. Det kan være pga. en tvangsauktion, skilsmisse eller et mislykket erhvervseventyr. Det kan også være pga. sygdom, spillelidenskab eller blot pga. overforbrug eller lignende.

Uanset om årsagen til gælden er skilsmisse eller noget helt andet, har man behov for gældsrådgivning med henblik på, hvordan man bedst forholder sig i den konkrete situation, og hvordan man evt. kommer ud af gælden ved en akkord eller gældssanering.

Ofte skubber man problemerne foran sig ved blot at tage mere overarbejde eller ved at låne flere penge til at betale den gamle gæld med. Vi opfordrer i stedet til at søge gældsrådgivning så hurtigt som muligt.

Hos Ret&Råd har vi specialister i gældssaneringer og gældsrådgivning generelt. De kan vejlede dig, før du går ned med flaget. Gældsrådgivningen fra Ret&Råd vil kunne hjælpe dig til at få overblik over din gæld og hvilke muligheder, du har for at få bugt med gælden.

Læs om relaterede emner til gældsrådgivning

Ved solidarisk hæftelse, hæfter I hver især fuldt ud for den samme gæld. Hvis du hæfter solidarisk for en gæld og den anden ikke betaler, risikerer du derfor at stå alene med hele gælden. Det er derfor vigtigt, at du nøje overvejer betydningen af solidarisk hæftelse, før du forpligter dig hertil.

Har du brug for hjælp til gældsrådgivning? Find din lokale Ret&Råd Advokat eller ring til os på tlf. 70 20 70 70. Du kan også læse mere i vores brochure Gældssanering, eller læse en af vores artikler om privatøkonomi skrevet af Ret&Råd Advokater.

Har du et spørgsmål til vores advokater?

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Postnummer*
Tilmeld dig vores nyhedsbreve
Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.