Ret&Råd Advokater Aarhus N. Ret&Råd Advokater Aarhus N.

Ret&Råd Aarhus N.

SkejbyCenteret Skelagervej 5-11 8200 Aarhus N

E-mail: ksn@ret-raad.dk Telefon: +45 70 22 03 33

Kontorinformation

Advokat i Aarhus Nord

Vi er et alment og serviceorienteret advokatfirma med bred juridisk viden og mange års solid erfaring. Vi har et samarbejde med Ret&Råd kontoret i Hinnerup. Det giver os et stærkt lokalkendskab på tværs af områderne omkring Hinnerup og Aarhus.

Hos Ret&Råd Aarhus N rådgiver vi private og henviser erhvervskunder til vores dygtige kollegaer i kæden. Vi yder en hurtig og pålidelig sagsbehandling med fokus på kundens situation. Det er vigtigt for os at levere professionel ydelse med et højt serviceniveau. Vi tilbyder en personlig og professionel rådgivning baseret for specialiseret og opdateret viden.

Vi har kontofællesskab med Ret&Råd Hinnerup Syd og Ret&Råd Hinnerup Nord.

Vores seneste blogs

Ægtefællebidrag efter skilsmisse fastsættes ud fra disse betingelser

Reglerne om ægtefælle bidrag stammer fra en tid, hvor færre kvinder end i dag fik uddannelse og ofte var hjemmearbejdende husmor. Derfor bliver der længere og længere mellem dem, der er berettiget til ægtefællebidrag efter en skilsmisse. I det følgende får du et overblik over, betingelserne for at få ægtefællebidrag ved skilsmisse.
Af Kirsten Skodborg Advokat (L)

Aftaler omkring børn skal udformes med stor omhu

Når et par går hver til sit, fortsætter den fælles forældremyndighed over børn uanset forældrenes brud. Forældrene kan dog aftale, at kun én af dem fremover skal have forældremyndigheden. Langt de fleste fortsætter med at have forældremyndigheden fælles. Ved uenighed skal der rettes henvendelse til Statsforvaltningen, der forsøger at hjælpe forældre til enighed. Lykkes det ikke, oversendes sagen til retten.
Af Kirsten Skodborg Advokat (L)

Separat kloakering – har det noget med mig og min bolig at gøre?

I henhold til Miljølovens § 30 og spildevandsvejledningen (punkt 5.5.2) kan kommunerne kræve, at spildevand fra husholdning og regnvand skal løbe i hver sin kloakledning, og at grundejerne selv skal afholde udgift forbundet hermed for arbejdet på egen grund.
Af Kirsten Skodborg Advokat (L)

Uvildig boligrådgivning?

Når du køber bolig, skal du være opmærksom på de professionelle aktørers interesse i handlens gennemførelse – er de uvildige eller skal de sælge en vare?
Af Kirsten Skodborg Advokat (L)
En advokat, der ville os det bedste

Det var vigtigt for os at have rådgiver, som ikke alene havde den tekniske indsigt, men også den rigtige attitude, da vi skulle købe bolig. Og med Kirstens varme og glade væsen, har vi følt os som enekunder. Hun har altid haft tid til os og behandlet os med den største respekt.

Kirsten Skodborg, du er den bedste!

De nye husejere, Martin og TrineStor tak til Kirsten Skodborg og Karen Bilde!

Jeg vil gerne udtrykke en stor tak for hjælp og råd i forbindelse med håndteringen af dødsboet efter min mor og det efterfølgende familiesalg af hendes hus. Set i bakspejlet skulle jeg have henvendt mig til jer meget tidligere end tilfældet var. Så havde jeg undgået adskillige søvnløse nætter og en del unødige bekymringer.

Jeg synes, jeg fik en klar fremstilling af de relevante forhold samt en effektiv og hurtig udveksling af information, formularer og bilag via email/telefon. På den måde sikrede I en fleksibel behandling, hvor jeg følte mig velorienteret om sagsforløbet, der mine bekymringer til trods blev afsluttet i god tid inden for den fastsatte tidsramme.

Keld


Gratis foredrag. Bliv klogere på arv og testamente

Den 3/5 2017 kl. 17.00-18.30 holdes et gratis foredrag i Skejbycentret, 1. sal.

Temaet for mødet er om det overhovedet er nødvendigt at oprette et testamente. Mange bliver overrasket over svaret. Så hvis I vil bestemme, hvordan arven efter jer skal fordeles, er kurset relevant, særligt hvis I har dine, mine og vore børn – Vi vil nærmere gennemgå reglerne for samlevende, gifte og enlige. – Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Tilmelding er nødvendigt og skal ske til ksn@ret-raad.dk efter ”først til mølle” princippet. Til arrangementet serveres sandwich, vand og kaffe.