Nicholas Ørum Keller

Partner | Advokat (L)
v/ Ret&Råd Advokater Glostrup Ballerup Greve ApS Nicholas Ørum Keller, CVR 38 24 93 55

Faglig profil:

Har du brug for en advokat til din virksomhed, er du kommet til rette sted.

Uanset om dit firma er involveret i en retssag, om I skal indgå en international produktionsaftale, eller om du skal overdrage dit livsværk til næste generation, står jeg eller en af mine skarpe kolleger klar til at guide dig trygt igennem.

HR jura og ansættelsesret er noget jeg er særligt skarp til. Skal man bruge en advokat til at opsige en gravid medarbejder? Og må man overhovedet det? Hvor lang tid må en konkurrenceklausul vare? Vi giver dig løsningerne – også hvis du er en medarbejder, der er kommet i klemme.

Min passion er desuden alt, hvad der har med IT at gøre. Nye teknologiske IT løsninger, AI og IoT er spændende ”nye” områder, som jeg dyrker. Når et internationalt selskab laver en smart online løsning, hvor kundernes data bliver udvekslet på tværs af kloden, hjælper jeg med at holde styr på, at de husker at overholde reglerne for online marketing og ikke mindst GDPR. Så er det både en god forretning samtidig med, at den er etisk.

Oprindeligt er jeg uddannet officer i Forsvaret, og jeg har senere arbejdet som genopbygningsrådgiver for Udenrigsministeriet forskellige steder i Mellemøsten. Den internationale erfaring og kulturforståelse har jeg taget med mig i advokatjobbet, hvor jeg ofte hjælper danske virksomheder med at indgå aftaler i udlandet, samt hjælper udenlandske virksomheder med at etablere sig i Danmark.

English:

As I am head of our international department feel free to reach out to me on nik@ret-raad.dk or visit our International hub R&R International.

Testimonials

LicVem Shipping & Trading ApS
”En god, direkte og ukompliceret kontakt med en stor faglig bredde.” Michael Læssøe – CFO

Prodata Consult A/S
Hurtig og konkret rådgivning, hver gang.“ Henrijette Lindholm – Group HR Manager & Group HR Business Partner

Cool Sorption A/S
Personlig og kompetent rådgivning, især på personaleansættelsesområdet, hvor advokaterne har sat sig ind i vores arbejdsområde og virksomhed generelt for at yde den bedste rådgivning. Vi føler os altid godt klædt på efter rådgivning fra dem.” Mia Knudsen – Finance Manager “En super professionel tilgang. Vandt retssagen om mit medejerskab og bortvisning.” Johnny Mariager Ingvorsen – uddannelsesleder

Professionel og samtidig meget menneskelig håndtering af min sag om min daværende arbejdsgivers uberettigede opsigelse og overtrædelse af arbejdstidsloven. Og med det bedste resultat!” Quality Assurance Specialist

Kan kun anbefale Nicholas og Ret&Råd
“Efter glædeligt at have været mange år i en virksomhed, kom jeg i grusom modvind. Lang tids dårlig behandling førte til en sygemelding, og ved en omsorgssamtale blev jeg truet til at have en advokat med på næste møde. Da det virkede mest håbløst, fik jeg kontakt til Ret&Råd og Nicholas. Tilliden blev straks etableret og jeg var lettet over at have en så stærk og rolig medspiller på min side.

Sagen kom i byretten, hvor Nicholas vandt, og gjorde hvad jeg havde oplevet ved min ansættelse, synligt for alle. Nicholas er utrolig professionel, men besidder samtidig en varm og menneskelig side, hvilket gør det nemt, for mig som klient, at få tillid og finde tryghed i ham. Han er samtidig ærlig og melder rent ud, og det er dejlig nemt at forholde sig til. Jeg vil anbefale Nicholas til alle der har behov for advokatbistand. Han er en klippe.” – Anja G. Kristiansen

Se min video om overdragelse af virksomhed:

Nicholas er desuden underviser hos kursusvirksomheden JUC. Se introen til en af lektionerne her: 
Cookies – Markedsføring, Tracking OG Persondataloven

Jeg er medlem af: