Ret&Råd Aarhus N

Ret&Råd Aarhus N Enkeltmandsvirksomhed SkejbyCenteret, Skelagervej 5-11 8200 Aarhus N CVR: 32 92 39 84 v/Advokat Kirsten Skodborg Nielsen
Hold dig opdateret

Advokat i Aarhus Nord

Vi er et alment og serviceorienteret advokatfirma med bred juridisk viden og mange års solid erfaring. Vi har et samarbejde med Ret&Råd kontoret i Hinnerup. Det giver os et stærkt lokalkendskab på tværs af områderne omkring Hinnerup og Aarhus.

Hos Ret&Råd Aarhus N rådgiver vi private og henviser erhvervskunder til vores dygtige kollegaer i kæden. Vi yder en hurtig og pålidelig sagsbehandling med fokus på kundens situation. Det er vigtigt for os at levere professionel ydelse med et højt serviceniveau. Vi tilbyder en personlig og professionel rådgivning baseret for specialiseret og opdateret viden.

Vores glade kunder siger

Boligkøb i trygge hænder

Hej Karen og Kirsten
Tak for jeres arbejde, jeg har følt mig i trygge hænder
Med venlig hilsen
Christian

Effektiv hjælp til sommerhus

Kære Kirsten og Karen
Tak for godt samarbejde. 
Jeg er meget glad for jeres professionelle, venlige og effektive hjælp til at have fået foden under eget sommerhusbord.
Venlig hilsen Milena

Boligkøb i Ebeltoft

Tak for behagelig og god hjælp og rådgivning og ikke mindst hurtig respons hele vejen igennem.
Vi vender tilbage igen, når vi har brug for hjælp. 
Boligejere i Ebeltoft

Køb af bolig

Mange tak for jeres hjælp og det flotte arbejde.

Vi er meget tilfredse.

Med venlig hilsen

Tidiane Diallo-Madsen

Tusind tak for rigtig god behandling

Hej Kirsten. Jeg vil bare sige tusind tak for rigtig god behandling. Jeg er glad for at bodelingen er færdig, så alle kan se fremad. Det var meget pænt af dig at lade mig afdrage regningen, der iøvrigt var mindre end frygtet. God vind fremover.
De venligste hilsner Anne

En advokat, der ville os det bedste

Det var vigtigt for os at have rådgiver, som ikke alene havde den tekniske indsigt, men også den rigtige attitude, da vi skulle købe bolig. Og med Kirstens varme og glade væsen, har vi følt os som enekunder. Hun har altid haft tid til os og behandlet os med den største respekt.
Kirsten Skodborg, du er den bedste!De nye husejere, Martin og Trine

Stor tak til Kirsten Skodborg og Karen Bilde!

Jeg vil gerne udtrykke en stor tak for hjælp og råd i forbindelse med håndteringen af dødsboet efter min mor og det efterfølgende familiesalg af hendes hus. Set i bakspejlet skulle jeg have henvendt mig til jer meget tidligere end tilfældet var. Så havde jeg undgået adskillige søvnløse nætter og en del unødige bekymringer.

Jeg synes, jeg fik en klar fremstilling af de relevante forhold samt en effektiv og hurtig udveksling af information, formularer og bilag via email/telefon. På den måde sikrede I en fleksibel behandling, hvor jeg følte mig velorienteret om sagsforløbet, der mine bekymringer til trods blev afsluttet i god tid inden for den fastsatte tidsramme.


Keld

Kære Kirsten og Karen

Ja nu er boerne gjort op – efter 2½ år.

Mads og jeg vil gerne sige Jer tak for den ufatteligt store hjælp, I har ydet os.

Uden Jer ved vi ærlig taget ikke, hvad det ville været endt med.”