Viborg

Ret&Råd Viborg

Ret&Råd Advokater Viborg v/ Advokatpartnerselskabet Bjerre, Ravn & Flensborg Toldboden 3, 1. D, nr. 23 8800 Viborg CVR: 32645445 Toldboden Viborg
Hold dig opdateret

Advokat i Viborg

Vi sætter en stor ære i at yde rådgivning i øjenhøjde, og forvandle det komplekse jura til et sprog der er til at forstå. Vores team af højt kvalificerede medarbejder står klar til at råde og vejlede i hvilken som helst juridisk problemstilling du end måtte stå i.

Ligesom det er de færreste, der går gennem livet uden svære perioder, har de fleste også brug for hjælp, når alting ramler.

Hos os er du ikke bare et sagsnummer

Hos Ret&Råd advokater i Viborg hjælper vi dig fra start til slut, for at sikre, at du kommer så godt igennem stormen som muligt. Det er vigtigt for os, at vores klienter føler sig trygge og godt hjulpet. Den tætte relation til vores kunder er betydningsfuld, da vi ved af erfaring, at de fleste først opsøger hjælp, når skaden er sket.

Alle vores dygtige advokater arbejder hver dag på, at hjælpe kunder videre. Hver af vores dygtige advokater arbejder med hver deres specialeområde, og vi kan derfor tilbyde hjælp og juridisk bistand inden for de fleste privat- og erhvervsretslige områder.

Du kan læse mere om de forskellige områder, som vi arbejder med her:

Selvom at din problemstilling ligger udenfor én af de ovenstående emner, så tøv ikke med at kontakte os. I kraft af det tætte samarbejde vi har med vores øvrige kontorer i Holstebro, Lemvig og Hurup, og vores medlemskab med Ret&Råd Advokater, betyder det at vi har dygtige kollegaer over hele landet. For dig betyder det, at du altid vil opleve velkvalificeret rådgivning – uanset hvad din sag drejer sig om.

Vi ved at de fleste af vores kunder har en travl hverdag, og derfor er vores kontortider flydende. Vi forsøger at være tilgængelige når behovet er der, og kan også mødes eventuelt om aftenen eller weekenden, hvis det passer bedre.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail: viborg@ret-raad.dk, telefon eller sms: +45 97 95 18 33 for få en uforpligtende vurdering af din sag. Du finder vores kontakt oplysninger ved vores profiler herunder.