Udlejning af ejendom

Mange ser udlejningsejendomme som en god investering, men købet er også en kompliceret proces, da det kræver kendskab til de juridiske aspekter af både ejendomssalg og udlejning. Hos Ret&Råd Advokater i Viborg har vi gennem årene haft mange sager vedrørende fast ejendom, erhvervsejendomme og lejeloven.

Fastsættelse af leje

Når først beslutningen om køb af udlejningsejendom er taget, dukker et nyt spørgsmål sikkert op: Hvad skal du opkræve i leje? Når alt kommer til alt, så er lejen afgørende for, om investeringen er god eller dårlig. Det er dog heller ikke så enkelt.

Som udgangspunkt kan du ikke fastsætte lejen efter forgodtbefindende. Særskilte regler, hvornår ejendom er taget i brug og eventuel renovering er blot nogle af de ting der gør sig gældende, når lejen skal fastsættes.

Få råd om udlejning af ejendom

Hvis du allerede går og overvejer at investere i fast ejendom, så tøv ikke med at kontakte os allerede nu. Vi vil kigge på:

  • Forurening på matriklen, vejlovgivning, miljøbeskyttelse mm.
  • Vurdering af det lovlige lejeniveau
  • Forsikringsforhold og mulighed for finansering
  • Eventuelle verserende sager fra nuværende og tidligere ejere
  • Sælger dokumentation for tidligere vedligehold af ejendom

Vores erfarne advokater i Viborg har haft mange sager og hjulpet mange med deres køb af fast ejendom med henblik på udlejning. Vi ved hvad vi skal kigge efter og hvordan vi sikrer dig en tryg handel.

Kontakt os i dag på mail: viborg@ret-raad.dk eller ring på telefon: 97 95 18 33. Vi tager gerne en uforpligtende snak om dine muligheder.