Din boligadvokat i Viborg

Et boligkøb er en handel, som du ofte foretager få gange i dit liv. Beslutningen er stor hvad end du skal købe en ny bolig eller sælge din egen, og omhandler ofte store summer. Det er altid en god idé at have en boligadvokat med i forløbet. Vores erfarne boligadvokater hos Ret&Råd Advokater i Viborg rådgiver dig under hele forløbet, og sikrer dig fuld juridisk tryghed.

Når du køber en bolig, følger der ofte en kompliceret proces med. En uvildig boligadvokat vil kunne læse og gennemskue de mange dokumenter, oplysninger og tilbud, du som køber, vil blive forelagt i forbindelse med boligkøbet. Samtidig med at du får et overblik over hvad du køber, sænker du derved også risikoen for at støde på ubehagelige og meget dyre overraskelser der kan dukke op i forbindelse med dit køb. En boligadvokat hjælper dig i processen og sikrer dig en sikker bolighandel.

Ved boligsalg

Ved et boligsalg er der tilsvarende dokumenter, tilbud og oplysninger, som du skal forholde dig til. Ikke mindst hvordan du ønsker at sælge din bolig. Skal salget ske gennem en ejendomsmægler, ved selvsalg, budrunde eller medsalg? Her kan din boligadvokat også rådgive og vejlede dig uvildigt. En advokat vil også kunne hjælpe dig med at forhandle det honorar, som en ejendommægler skal have for at sælge din bolig, og her kan der være mange penge at spare.

Det gode ved at have en uvildig boligadvokat ved din side, er netop at en uvildig rådgiver, varetager dine og kun dine interesser. En boligadvokat er uafhængig, og får ikke provision af sælger, realkreditinstitut, banker eller andre.

Med Ret&Råd Advokater Viborg får du en boligadvokat, der kender området, markedet og ikke mindst de juridiske krav til proces og indhold. Vi sikrer, at din bolighandel forløber så gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Står du overfor et boligkøb- eller salg, så tøv ikke med at kontakte og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælp dig videre med din bolighandel.