Ret&Råd Hillerød

Ret&Råd Hillerød

Ret&Råd Nordsjælland Ret&Råd Hillerød Carlsbergvej 32 3400 Hillerød CVR: 35 86 03 12
Hold dig opdateret

Advokat i Nordsjælland

Ret&Råd Advokater Nordsjælland er lokalt forankret i Nordsjælland med kontor i Hillerød, og virksomheden er kendt for høj kvalitet, stort engagement og et stort lokalkendskab. Vi sætter en ære i, at vores klienter får den bedste juridiske sparring, og at vi leverer rådgivning af høj kvalitet. Når du kontakter en af vores advokater i Nordsjælland, får du kompetent rådgivning i øjenhøjde.

Stor nyhed!

Få et bestyrelseskursus, som afsluttes med diplomuddeling.
Reserver dagene allerede nu!

Læs mere her

Vores historie

I Ret&Råd Advokater Nordsjælland P/S har vi en righoldig historie med mange markante advokater og ejere gennem tiden. Derudover er vi nordsjællands ældste advokatvirksomhed, da vi kan spores tilbage til den 1. september 1893. Læs mere om vores historie her.

Vores advokater

Alle vores advokater har mange års erfaring inden for de sagsområder, de beskæftiger sig med, og leverer derfor en rådgivning i høj kvalitet. Vi er lokale med kontor i Hillerød, men hjælper kunder i hele Nordsjælland.

Vores Erhvervscenter

Vores erhvervscenter er specialiseret i at yde rådgivning inden for alle dele af erhvervslivets forhold og dækker hele det nordsjællandske område med en solid lokal forankring.

Vores specialer

Nedenfor kan du læse mere om de emner vores advokater rådgiver om, og du kan finde en advokat i Nordsjælland med det rigtige speciale til netop din sag.

Vores introduktion til ejerledere

Download vores bog Genvejen til generationsskifte & ejerrollen udarbejdet i samarbejde med videncenter C4.

Personer

Yvonne Fausing

Advokatsekretær, Inkassoansvarlig