Boligadvokater fra Ret&Råd Nordsjælland

Boligadvokater fra Ret&Råd Nordsjælland

Køb og salg af bolig

En af de største og vigtigste økonomiske dispositioner her i livet er at købe en bolig eller et sommerhus. Når man tænker på, hvor stor investeringen er, og hvor mange år man forpligter sig for – enten alene eller sammen med nogen – er det simpelthen helt afgørende at få den rigtige rådgivning, som du får hos boligadvokaterne hos Ret&Råd Nordsjælland. Hos vores specialister kan du altid forvente kvalificeret og hurtig betjening.

Læs vores brochure om salg af bolig og vores køberguide,

Byggeri

Det er en stor beslutning at købe hus og endnu større selv at bygge. Et byggeri inkluderer ofte køb af en grund og indgåelse af entreprisekontrakt. Opfølgning undervejs og en kontrol af, at den vare man har fået, også er den man har bestilt/aftalt. Der er et samspil med entreprenør, grundsælger, bank samt realkreditinstitut. Som uvildig rådgiver er vi den bedste tovholder, og vi har årelang erfaring med lige netop at sikre, at vores klienter kommer godt i mål, når de bygger deres drømmebolig.

Entrepriser

AB92 er afløst af AB18 og enhver entreprisesag kræver en særlig håndtering. Vi har mange års erfaring med entreprisesager – også i voldgiftsnævnet – og vi er klar til at hjælpe dig og varetage dine interesser.

Læs vores brochure om byggeriets aftaler

Lejeret

Som lejer har du rigtig mange rettigheder. Lejelovgivningen beskytter dig i mange situationer, men den er også meget uoverskuelig for de fleste. Desværre opstår der løbende konflikter, ofte i forbindelse lejeregulering, vedligeholdelse eller ved fraflytning. Vær sikker på at dine rettigheder respekteres. Vi står klar til at hjælpe.

Tvangsauktion

Vi behandler mange tvangsauktioner og er dygtige til at rådgive vores klienter om, hvordan man køber en fast ejendom på tvangsauktion. Vi er ofte selv rekvirenter og ved derfor, hvordan dine interesser varetages bedst muligt som køber eller liebhaver ved en tvangsauktion.