Rådgivning om privatliv og job hos Ret&Råd Nordsjælland

Rådgivning om privatliv og job

Ret&Råd Nordsjælland rådgiver om privatliv og job.

Ansættelse og arbejde

Som lønmodtager i en virksomhed har du mange rettigheder og selvfølgelig også en del forpligtelser. Lønmodtagere er i vidt omfang beskyttet af lovgivningen, blandt andet af regler om, hvad en ansættelseskontrakt skal indeholde af vilkår.

Har du ikke fået løn, ikke modtaget feriepenge, ikke modtaget pension, eller vil din arbejdsgiver ændre dine vilkår til ugunst for dig. Der er mange situationer, hvor du kan få brug for en advokat, og vi er altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere om ansættelse og arbejde.

Personskadeerstatning

Baggrunden for personskadeerstatningssager er altid ulykkelig – der har været en ulykke, som har medført, at du måske er kommet alvorligt til skade. Vi hjælper dig med at sikre dine rettigheder. Vi har styr på, hvordan kravet opgøres, og hvordan du evt. kan få dækket dine advokatomkostninger i forløbet.

Læs vores brochure om erstatning for personskade.

Strafferet

Straffesager kræver en professionel og specialiseret forsvarsadvokat med indsigt og forståelse for lige præcis din sag. Vi hjælper dig gerne og har mange års erfaring med straffesager, som ender på en rigtig god måde for vores klienter.

Læs vores brochure om, hvordan en retssag forløber.

Skat

Skattelovgivningen er særdeles kompliceret, og i mange situationer vil den rigtige rådgivning kunne skabe økonomisk værdi for dig. Det kan også være, at dine omkostninger til rådgivning kan være dækket. Det undersøger vi for dig, ligesom vi sikrer, at du får de rigtige råd og vejledninger.

Hvis du rådgivning om privatliv og job, så kontakt os hos Ret&Råd Nordsjælland.