Ret&Råd Advokater Bredgade Advokat i København

Ret&Råd Bredgade

Ret&Råd Bredgade i København Bredgade 30 1260 København K CVR: Se under den enkelte advokat Kontorfællesskab
Hold dig opdateret

Ret&Råd Advokater Bredgade i København

Hos Ret&Råd Advokater Bredgade i København yder vi juridisk rådgivning om ejerforeninger, foreninger, fonde, rådgivning til selskaber og virksomheder, køb af bolig og fast ejendom, byggeri, entreprise, miljøret, offentlig planlægning og ansættelsesret.

Om advokaterne hos Ret&Råd Bredgade

Advokaterne er specialister og koncentrerer sig om at yde juridisk rådgivning indenfor deres specialer og lægger en ære i at yde ordentlig advokatbistand.

Specialer

Advokater hos Ret&Råd Bredgade og Køge

Advokat Jens Hessel og advokat Dorthe Westerdahl er advokater og partnere hos Ret&Råd Advokater Bredgade i København.

Advokat Jens Hessel

Advokat Jens Hessels primære arbejdsområder er erhvervsrådgivning og fast ejendom. Jens Hessel er specialiseret i og yder juridisk rådgivning om byggeri, entreprise med fast ejendom, miljøret og offentlig planlægning samt rådgivning af fonde, foreninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Jens Hessel rådgiver om valg af selskabsform og stiftelse af anpartsselskaber, aktieselskaber og juridiske spørgsmål om erhvervsdrivende fonde, almindelige fonde, foreninger og ejerforeninger. Han har ført flere voldgiftssager og retssager om byggeri, entreprise og ejerforeninger blandt andet for Højesteret.

Advokat Jens Hessel har skrevet brochuren ‘Byggeriets aftaler’.

Advokat Dorthe Westerdahl

Advokat Dorthe Westerdahls primære arbejdsområder er erhvervsrådgivning, fast ejendom og ansættelsesret. Dorthe Westerdahl er specialiseret i og yder juridisk rådgivning om køb og salg af virksomheder samt kontraktudarbejdelse.

Dorthe Westerdahl rådgiver om køb af boliger herunder villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, byggegrunde og andelsboliger og udarbejder skøder. Hun rådgiver både virksomheder, enkeltpersoner og fagforeninger om ansættelsesret både inden et ansættelsesforholds etablering, under ansættelsesforholdet og når et ansættelsesforhold bringes til ophør.