Ret&Råd Advokater Bredgade Advokat i København

Ret&Råd Bredgade

Ret&Råd Bredgade i København Bredgade 30 1260 København K CVR: Se under den enkelte advokat Kontorfællesskab
Hold dig opdateret

Advokathjælp i København

Hos Ret&Råd Advokater Bredgade i København yder vi specialiseret juridisk rådgivning om ejerforeninger, foreninger, fonde, rådgivning til selskaber og virksomheder, køb af bolig og fast ejendom, byggeri, entreprise, miljøret, offentlig planlægning og ansættelsesret.

Advokat Jens Hessel og advokat Dorthe Westerdahl er advokater og partnere i Ret&Råd Bredgade i København og i Ret&Råd Køge.

Juridiske specialer

Advokaterne i Bredgade i København er specialister og koncentrerer sig om at yde juridisk rådgivning indenfor deres specialer. Vores advokater lægger en ære i at yde ordentlig advokatbistand inden for emnerne:

Advokater i Bredgade i København

Advokat Jens Hessel

Advokat Jens Hessels primære arbejdsområder er erhvervsrådgivning og fast ejendom. Jens Hessel er specialiseret i og yder juridisk rådgivning om byggeri, entreprise med fast ejendom, miljøret og offentlig planlægning samt rådgivning af fonde, foreninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Jens Hessel rådgiver om valg af selskabsform og stiftelse af anpartsselskaber, aktieselskaber og juridiske spørgsmål om erhvervsdrivende fonde, almindelige fonde, foreninger og ejerforeninger. Han har ført flere voldgiftssager og retssager om byggeri, entreprise og ejerforeninger blandt andet for Højesteret.

Advokat Jens Hessel har skrevet brochuren ‘Byggeriets aftaler’.

Advokat Dorthe Westerdahl

Advokat Dorthe Westerdahls primære arbejdsområder er erhvervsrådgivning, fast ejendom og ansættelsesret. Dorthe Westerdahl er specialiseret i og yder juridisk rådgivning om køb og salg af virksomheder samt kontraktudarbejdelse.

Dorthe Westerdahl rådgiver om køb af boliger herunder villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, byggegrunde og andelsboliger og udarbejder skøder. Hun rådgiver både virksomheder, enkeltpersoner og fagforeninger om ansættelsesret både inden et ansættelsesforholds etablering, under ansættelsesforholdet og når et ansættelsesforhold bringes til ophør.

Samarbejde blandt advokater i Region Hovedstaden

Kontoret samarbejder med Ret&Råd Nordsjælland, som har erhvervsadvokaterne

Desuden har Ret&Råd Nordsjælland følgende advokater, der arbejder med inkasso eller privatret.

Kontoret har en stor ejendomsadministration og inkassoafdeling. Vi booker gerne møder sammen, og vi glæder os til at arbejde for dine interesser.