Ret&Råd Advokater Køge Advokat Dorthe Westerdahl

Ret&Råd Køge

Ret&Råd Køge Kontorfællesskab Sdr. Alle 43C 4600 Køge CVR: Se under den enkelte advokat
Hold dig opdateret

Advokathjælp i Køge

Hos Ret&Råd Advokater Køge er vi specialiseret og yder juridisk rådgivning af høj kvalitet.

Advokat Dorthe Westerdahl og advokat Jens Hessel er advokater og partnere både i Ret&Råd Advokater Køge og Ret&Råd Advokater Bredgade i København. Til dagligt ledes Ret&Råd Køge af advokat Dorthe Westerdahl.

Ret&Råd Advokater Køge er et lokalt forankret advokatkontor. Vi har gennem mere end 25 år rådgivet private, virksomheder og kommuner. Advokatkontoret har, i kraft af sin mangeårige deltagelse i Ret&Råd-kæden, adgang til et stort advokatnetværk af selvstændige advokatvirksomheder fordelt over hele Danmark.

Vi sikrer vore kunder en uafhængig, kompetent og hurtig advokatrådgivning.

I dag beskæftiger advokaterne sig primært med erhvervsrådgivning til S/M virksomheder, selskaber, foreninger og offentlige myndigheder herunder kommuner.

Advokat Dorthe Westerdahl har et omfattende lokalkendskab og rådgiver gerne ved køb/salg af boliger. Jeg er uafhængig boligadvokat, og jeg kender Køge og omegn.

Ret&Råd Advokater Køge har mange års erfaring, og advokaterne videreuddanner sig løbende indenfor deres vidensområde.

Juridiske specialer

Hos Ret&Råd Advokater Køge kan du få juridisk rådgivning i Køge og på Sjælland særskilt inden for:

Advokaterne har udarbejdet Ret&Råd Advokaters brochure ”Byggeriets Aftaler” om reglerne ved opførelse af fast ejendom, byggeri, entreprise, AB 18, ABT 18, AB Forenklet og AB Forbruger, entreprisekontrakters indgåelse, forløbet af et byggeri, aflevering, mangler og deres opgørelse samt konfliktløsning. Download brochuren Byggeriets Aftaler her.

Advokater i Køge

Advokat Jens Hessel og advokat Dorthe Westerdahl er advokater og partnere hos Ret&Råd Advokater Køge og Ret&Råd Bredgade i København.

Advokat Dorthe Westerdahl

Advokat Dorthe Westerdahl har møderet for landsretten. Hendes primære arbejdsområder er erhvervsrådgivning, fast ejendom og ansættelsesret. Dorthe Westerdahl er specialiseret i og yder juridisk rådgivning om køb og salg af virksomheder samt kontraktudarbejdelse.

Dorthe Westerdahl rådgiver om køb af boliger herunder villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, byggegrunde og andelsboliger og udarbejder skøder. Hun rådgiver både virksomheder, enkeltpersoner og fagforeninger om ansættelsesret både inden et ansættelsesforholds etablering, under ansættelsesforholdet og når et ansættelsesforhold bringes til ophør.

Advokat Jens Hessel

Advokat Jens Hessels primære arbejdsområder er erhvervsrådgivning og fast ejendom. Jens Hessel er specialiseret i og yder juridisk rådgivning om byggeri, entreprise med fast ejendom, miljøret og offentlig planlægning samt rådgivning af fonde, foreninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger.

Jens Hessel rådgiver om valg af selskabsform og stiftelse af anpartsselskaber, aktieselskaber og juridiske spørgsmål om erhvervsdrivende fonde, almindelige fonde, foreninger og ejerforeninger. Han har ført flere voldgiftssager og retssager om byggeri, entreprise og ejerforeninger blandt andet for Højesteret.

Advokat Jens Hessel er forfatter til brochuren ‘Byggeriets aftaler’.

Samarbejde blandt advokater i Region Hovedstaden

Kontoret samarbejder med Ret&Råd Nordsjælland, som har erhvervsadvokaterne

Desuden har Ret&Råd Nordsjælland følgende advokater, der arbejder med inkasso eller privatret.

Kontoret har en stor ejendomsadministration og inkassoafdeling. Vi booker gerne møder sammen, og vi glæder os til at arbejde for dine interesser.