Advokat Kim Mouritsen Advokat Kim Mouritsen

Kim Mouritsen

Advokat


Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse - Randers Afdelingen i Randers
Østervold 20, 3. sal
8900 Randers
+45 89 15 25 00

E-mail: km@ret-raad.dk Krypteret e-mail: postgh@ret-raad.dk Telefon: +45 89 15 25 15

Faglig profil:

Jeg beskæftiger mig primært med erhvervsretlige opgaver.

Jeg rådgiver således mindre og mellemstore virksomheder i de mange udfordringer hverdagen byder på lige fra etableringen af virksomheden, under driften og til senere når virksomheden skal overdrages til næste generation.

Særligt indenfor det landbrugsretlige område har jeg opbygget et speciale.

Jeg har således gennem mange år rådgivet landmænd om de særlige udfordringer dette erhverv står over for.

Yderligere har jeg gennem en årrække undervist advokatkollegaer i anvendelsen af Landbrugsloven, og jeg er formand for Danske Landbrugsadvokater.


Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Udnyt gunstige regler for generationsskifte inden det er for sent

Er du virksomhedsejer, og overvejer du at generationsskifte virksomheden, er det nu det skal ske. Ændrede afgiftsregler har gjort det særdeles gunstigt at generationsskifte din virksomhed, men det er måske blot et spørgsmål om tid forinden reglerne strammes igen. Derfor bør generationsskiftet ske nu.
Af Kim Mouritsen Advokat

Hvad skal du som virksomhed være opmærksom på i forhold til den nye hvidvasklov

Hvidvaskloven er blevet ændret, men formålet er fortsat det samme - at bekæmpe hvidvaskning af penge og finansiering af terror. Loven gælder fortsat for alle virksomheder, der rådgiver eller leverer ydelser inden for pengeplacering samt pengeopbevaring/pengeoverførsel. Hvem vedrører hvidvaskloven, og hvad skal du i så fald som virksomhed være opmærksom på?
Af Kim Mouritsen Advokat

Ny lov giver nye muligheder for erhvervslivet på landet

Folketinget har vedtaget nye regler for bl.a. anvendelse af overflødiggjorte bygninger i landzonen. Reglerne medfører, at bygningerne kan tages i brug til håndværks- og industrivirksomhed, mindre butikker, liberale erhverv, forenings- og fritidsformål og indretning af bolig, samt lager- og kontorformål m.v. uden landzonetilladelse. Ligeledes medfører de nye regler, at helårshuse i landzone kan udvides til 500 m2 uden landzonetilladelse.
Af Kim Mouritsen Advokat