Ret&Råd Århus C

- en del af Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse I/S

Ret&Råd Århus C - en del af Grønbæk & Huuse I/S Østergade 27, 2 tv. 8000 Aarhus C CVR: 27 81 72 03 Indgang via Sallings p-hus
Hold dig opdateret

Kontorinformation

Advokat i Århus C

Ret&Råd Århus C er en del af Advokatfirmaet Grønbæk & Huuse I/S, der har advokatkontorer i henholdsvis Århus og Randers.

Vores advokatfirma i Århus er et specialistkontor, hvor vi udelukkende beskæftiger os med familie- og arveret. Vi kan varetage dine interesser inden for nedenstående områder:

Telefonisk henvendelse 

Telefon: +45 89 15 25 00

Mandag-Torsdag: 09:00-16:00 

Fredag: 09:00-15:00

Hvem er Ret&Råd Århus C?

Vores advokatfirma i Århus er bemandet af Anne Kjærhus Mortensen, advokat, bobestyrer ved Retten i Aarhus og ekstern lektor ved Københavns og Århus universitet, Henriette Lyhne, advokat og autoriseret bobehandler, Dorthe Østerby advokat og autoriseret bobestyrer, samt Annemette Larsen, advokat.

Som advokat i Århus er vi højt specialiseret indenfor familie- og arveret samt dødsbobehandling. Fokus i vores virke som advokatfirma i Århus er derfor også helt og holdent på netop familie- og arveret. Vi har stor erfaring med behandling af såvel skilsmissesager, børnesager som dødsbobehandling og arvesager.

Overvejer du at oprette en fremtidsfuldmagt, kan du høre advokat Anne Kjærhus Mortensen fortælle om denne type fuldmagt i podcasten Kejserriget (åbner nyt vindue).

Alle advokaterne i vores advokatfirma i Århus er medlemmer af Danske Familieadvokater og Danske Arveretsadvokater. Derudover er vi alle uddannede mediatorer og medlemmer af Mediatoradvokater.

Vi er medlemmer af

Bemærk, Ret&Råds advokat i Århus C anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting, medmindre dette aftales med klienten.

Hvor ligger Ret&Råd Århus C?

Vores advokatkontor i Århus er placeret centralt i byen og har indgang via Sallings parkeringshus:

Østergade 27, 2. tv
8000 Århus C

Åbningstider: Mandag til torsdag kl. 09:00-16:00, Fredag kl. 09:00-16:00

Forsikring: Forsikringsselskab og garantistiller for Ret&Råd Århus er HDI Danmark Langebrogade 3F, 1411 København K
Bankinformation: Ret&Råd i Århus har klientbankkonto i Sparekassen Kronjylland.

Læs et udvalg af vores artikler