Advokat Henriette Lyhne

Henriette Lyhne

Advokat (L)


Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse Afdelingen i Randers
Østervold 20, 3. sal
8900 Randers
+45 89 15 25 00
Ret&Råd Advokater Grønbæk & Huuse Afdelingen i Århus C
Østergade 27, 2 tv. (indgang via Sallings parkeringshus)
8000 Aarhus C.
+45 89 15 25 00

E-mail: hl@ret-raad.dk Krypteret e-mail: postgh@ret-raad.dk Sekretær: Annette Knudsen

Faglig profil:

Jeg har siden 1986 været advokat i Randers. Jeg beskæftiger mig hovedsageligt med retssager og skiftesager. Jeg er udpeget som skifterettens medhjælper i gældssaneringssager, som forsvarsadvokat i straffesager og som bobehandler i forbindelse med skilsmissesager. Derudover er jeg uddannet mediator. 

Udover de sager, som jeg modtager fra skifteretten, har jeg en del sager for klienter, som retter direkte henvendelse til mig, typisk for at søge rådgivning om økonomi og familieforhold. Jeg har stor rutine i at møde i retssager både ved byretterne og ved Landsretten.

Mit advokatfirma er medlem af advokatkæden Ret&Råd. Jeg er medlem af bestyrelsen i Danske Familieadvokater og af Landsforeningen af Beneficerede Advokater, LFFA.dk. Derudover er jeg medlem af brancheforeningen Danske Advokater.

Læs mere på Ret&Råd Randers og Ret&Råd Århus C.

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Skilsmisse-bodelingen som virksomhedsejer

I forbindelse med en separation eller skilsmisse er der særlige forhold, der gør sig gældende for dig, hvis du er virksomhedsejer. Der skal tages stilling til, om din virksomhed skal indgå i bodelingen, og i givet fald til hvilken værdi.
Af Henriette Lyhne Advokat (L)

Konfirmationsbidrag

Når to forældre er gået fra hinanden, og barnet skal konfirmeres, kan forældrene indgå en aftale om, hvordan udgifterne til konfirmationsafholdelsen deles. Såfremt det ikke er muligt at indgå aftale herom, er der mulighed for at søge om konfirmationsbidrag – denne ansøgning skal sendes til Familieretshuset.
Af Henriette Lyhne Advokat (L)

8 gode råd, hvis du skal skilles

Skal du skilles eller separeres? Advokat Henriette Lyhne har i denne artikel samlet 8 gode råd du kan læse, hvis du skal separeres eller skilles.
Af Henriette Lyhne Advokat (L)
}