Advokat Stine Morild Kulmbak

Stine Morild Kulmbak

Advokat (L)


Ret&Råd Advokater København Kontorfællesskab
Nørre Voldgade 16, 4. sal
1358 København K
+45 70 70 16 09

E-mail: smi@ret-raad.dk Krypteret e-mail: kbh-smi@ret-raad.dk Mobil: +45 69 66 30 23 CVR: 36 36 20 22

Faglig profil:

Jeg er specialiseret i rådgivning af private, og beskæftiger mig hovedsageligt med familie– og arveret.

Familieret

Inden for familieret beskæftiger jeg mig primært med sager om bodeling efter separation, skilsmisse eller samlivsophævelser. Herunder spørgsmål om særeje, kompensationskrav og spørgsmål om pensioners deling.

Jeg har mange sager vedrørende forældremyndighed, bopæl og samvær. Jeg arbejder for at finde løsninger, der - også fremadrettet - kan fungere for parterne. I min rådgivning tager jeg altid udgangspunkt i, hvad der er bedst for barnet.

Herudover hjælper jeg med oprettelse af ægtepagter, herunder aftaler om særeje, pensioners deling og gaver mellem ægtefæller.

Arveret

Jeg rådgiver arvinger i dødsboer og hjælper gerne med valg af skifteform, samt kontakt til skifteretten i øvrigt.

Herudover har jeg stor erfaring med oprettelse af testamenter. Det er afgørende for min rådgivning, at I er oplyst bedst muligt om de muligheder og begrænsninger, der findes i arveloven, og at testamentet bliver skræddersyet efter jeres behov.

Jeg samarbejder med Det Gode Testamente. Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 33 velgørende organisationer, der er gået sammen for at gøre det nemmere for dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed. På www.detgodetestamente.dk kan du få inspiration og viden samt læse om muligheden for at få tilskud til oprettelsen af testamentet.

Jeg har siden 2015 været frivillig rådgiver i Mary Fondens projekt Råd til Livet, som tilbyder voldsramte kvinder økonomisk, juridisk og social rådgivning.

Forsikringsselskab og garantistiller: HDI-Gerling Forsikring, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø. Dækningssummen er 10.000.000

Jeg har klientbankkonto i Nordjyske Bank.

Du kan se min persondatapolitik her.

Læs mere på Ret&Råd Advokater København.

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Hvad var det nu, delt bopæl gik ud på?

I snart 2 år har det været muligt for forældre at aftale, at deres barn skal have delt bopæl, som betyder, at begge forældre bliver bopælsforældre. En af tankerne bag ordningen har været at give forældrene en oplevelse af ligestilling, hvorfor den kan være ganske attraktiv for mange. Imidlertid er der flere udfordringer og opmærksomhedspunkter, hvis man vil indgå en aftale om delt bopæl.
Af Stine Morild Kulmbak Advokat (L)

Hvad er en fremtidsfuldmagt, og hvordan opretter jeg den?

Det har nu i 2 år været muligt at oprette en fremtidsfuldmagt. Rigtig mange benytter sig af muligheden for at oprette en fremtidsfuldmagt, men alle burde gøre det.
Af Stine Morild Kulmbak Advokat (L)

Gældssanering – hvordan beregnes rådighedsbeløbet?

I forbindelse med ansøgning om gældssanering skal der fremlægges et budget, der kan lægges til grund for vurderingen af, hvorvidt man opfylder betingelserne for en gældssanering.
Af Stine Morild Kulmbak Advokat (L)