Dit lokale advokatfirma – vi gør jura enkelt

Vi er nogle rødder – hinandens rødder og det er en vigtig del af hvem vi er. Hos Ret&Råd ved vi, hvor vigtigt det er med et godt netværk, og vi er alle forbundet på tværs af kontorer og fagområder.

Ret&Råd Advokater har kontorer i hele landet og med knap 200 medarbejdere har vi specialister inden for alle privat- og erhvervsretlige områder. Vi sikrer, via brancheorienterede teams på tværs af de lokale advokatfirmaer, at du som kunde, får den bedste rådgivning.

Vi holder os selv og hinanden på tæerne både via ekstern og intern kompetencegivende efteruddannelse samt sparring på tværs af vore kontorer i hele landet. Vores fuldmægtige indgår i særligt netværk for fuldmægtige, som danner bunden for et værdifuldt netværk, som de dels har gavn af i deres uddannelsesforløb, men også senere i karrieren uanset, hvor de måtte befinde sig. 

Ret&Råd Advokater kunne i 2015 fejre 20 års jubilæum og har gennem mange år opbygget nogle stærke rødder og en stærk kædekultur. Det er vigtigt for os, at vi er til stede lokalt og, at vi betragtes som din ligeværdige juridiske partner, som tilbyder dig kompetent rådgivning i et sprog, der er enkelt og til at forstå.

Job hos Ret&Råd

Hos Ret&Råd er vi altid på udkig efter kvalificerede medarbejdere, så du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du har lyst til at arbejdes hos Ret&Råd Advokater. Send din ansøgning direkte til det kontor, som du er interesseret i at arbejde hos. 

Du finder en liste over alle vores kontorer her

Ret&Råd er din lokale advokat

Med kontorer over det meste af landet, kan vi tilbyde juridisk rådgivning indenfor alle fagområder.

Se oversigt over Ret&Råds kontorer