Bliv medlem af Ret&Råd Advokater

Advokatkæde i øjenhøjde

Uanset hvor du befinder dig i landet, er vores advokater tæt på, og derfor kan du trygt vælge Ret&Råd Advokater. Vi ved, hvad et godt netværk betyder både for os og for dig som kunde. Vi er alle forbundet på tværs af kontorer og fagområder.

Ret&Råd Advokater har kontorer i hele landet, og med godt 150 medarbejdere har vi specialister inden for alle privat- og erhvervsretlige områder. Som kunde får du den bedste rådgivning på tværs af de lokale advokatkontorer og via vores brancheorienterede teams.

Det er vigtigt for os, at vi er til stede lokalt, og at du betragter os som din ligeværdige juridiske partner, som tilbyder dig kompetent rådgivning i et sprog, der er enkelt og til at forstå.

Vi holder os selv og hinanden skarpe via ekstern og intern kompetencegivende efteruddannelse samt sparring på tværs af vore kontorer i hele landet.

Ret&Råds historie

Ret&Råd har eksisteret siden 1995 af en række advokatkontorer, der havde en vision om at blive stærkere ved at slå kræfterne sammen i en kæde. De første mange år var kæden organiseret som en erhvervsdrivende forening og senere som et aktieselskab.

Med mere end 20 år i markedet for advokatrådgivning, har vi opbygget stærke rødder og en god kædekultur.

Sådan er Ret&Råd organiseret

Vi er en kæde af advokatvirksomheder, der hver især er selvstændige og økonomisk uafhængige juridiske enheder. Til sammen er vi over 60 advokater fordelt på 20 kontorer samt andre lokale mødefaciliteter.

De 20 kontorer dækker hver især én eller flere selvstændige CVR-numre afhængig af, om kontorerne er organiseret som selskaber eller som kontorfællesskaber. Se alle kontorer.

Ret&Råd A/S er ejet af Ret&Råd advokatkontorerne. På den årlige generalforsamling vælges bestyrelsen. Se bestyrelsen her.

Den daglige drift af Ret&Råd A/S varetages af et sekretariat, der er placeret i København. Se de ansatte i Ret&Råd sekretariatet.


Ret&Råds bestyrelse

Ret&Råd er din lokale advokat

Med kontorer over det meste af landet, kan vi tilbyde juridisk rådgivning indenfor alle fagområder.

Se oversigt over Ret&Råds kontorer