Advokat Tina Linnelyst Advokat Tina Linnelyst

Tina Linnelyst

Advokat


Ret&Råd Gentofte v/ advokat Tina Linnelyst
Runebergs Alle 4 (postadresse)
2820 Gentofte
+45 29 13 50 88

E-mail: til@ret-raad.dk Mobil: +45 29 13 50 88

Faglig profil:

Jeg er specialiseret i rådgivning indenfor familieretten og fast ejendom. I mit arbejde har jeg særlig fokus på indgåelse af aftaler/kontrakter, der kan give parterne afklaring i situationen, og derudover også et godt grundlag for et eventuelt fremadrettet samarbejde. Derudover beskæftiger jeg mig med retssager generelt, herunder om børn, bopæl, fast ejendom og andre tvister.

Samliv/skilsmisse og formueforhold

I min privatrådgivning arbejder jeg for at gøre juraen forståelig, belyse muligheder og løsninger samt for at give mine klienter et solidt grundlag for at træffe et oplyst valg - eller fravalg. 

I forbindelse med separation/skilsmisse og samlivsophævelse indgår jeg typisk i dialogen om økonomi, salg af bolig, børn, bopæl, samvær, bidrag og andre emner. Jeg sørger for, at de relevante emner behandles, når bodelingsaftalen skal på plads.

Bolig/ejendomme.

Fast ejendom er mit omdrejningspunkt. Mit arbejde som Boligadvokat, Statsaut. ejendomsmægler, Valuar samt en mangeårig beskæftigelse i den finansielle sektor har givet mig kendskab til forhold omkring byggeri, entreprise og ejendomsrelateret lovgivning. Jeg har derudover erfaring fra bestyrelsesarbejde i ejerforeninger, og bistår både lejere og udlejere ved indgåelse af kontrakter, tvister, handler mv.

Jeg er medlem af

Mine seneste blogs

Skilsmissse og seperation

Når det ikke længere er så yndigt at følges ad, og ægteskabet ikke længere føles rigtigt, må fællesskabet naturligt ophøre.
Af Tina Linnelyst Advokat

Mangelsansvar ved salg af ejendom i forbindelse med skilsmisse/samlivsophævelse

Mange overser muligheden for sælgers ansvarsfraskrivelse og købers tegning af ejerskifteforsikring, når der er tale om skilsmisse/samlivsophævelse eller en tidligere lejet bolig.
Af Tina Linnelyst Advokat

Tidsbegrænset udlejning af ejerlejligheder

Hvis du ønsker at udleje din ejerlejlighed, er det vigtigt at være opmærksom på, at der ikke er fuldstændig aftalefrihed overfor lejer. Mange bliver overraskede, når de på et senere tidspunkt i lejeforløbet bliver konfronteret med indsigelser fra en utilfreds lejer, der ikke kan acceptere henholdsvis lejeniveauet eller en eventuel tidsbegrænsning i kontrakten.
Af Tina Linnelyst Advokat