Advokat Tina Linnelyst

Tina Linnelyst

Advokat


Ret&Råd Gentofte v/ advokat Tina Linnelyst - Møde efter aftale
Strandvejen 70, 2. sal
2900 Hellerup
+45 29 13 50 88


Faglig profil:

Jeg er specialiseret i rådgivning indenfor familieretten og fast ejendom. I mit arbejde har jeg særlig fokus på indgåelse af aftaler/kontrakter, der kan give parterne afklaring i situationen, og derudover også et godt grundlag for et eventuelt fremadrettet samarbejde. Derudover beskæftiger jeg mig med retssager generelt, herunder om børn, bopæl, fast ejendom og andre tvister.

Samliv/skilsmisse og formueforhold

I min privatrådgivning arbejder jeg for at gøre juraen forståelig, belyse muligheder og løsninger samt for at give mine klienter et solidt grundlag for at træffe et oplyst valg - eller fravalg. 

I forbindelse med separation/skilsmisse og samlivsophævelse indgår jeg typisk i dialogen om økonomi, salg af bolig, børn, bopæl, samvær, bidrag og andre emner. Jeg sørger for, at de relevante emner behandles, når bodelingsaftalen skal på plads.

Bolig/ejendomme.

Fast ejendom er mit omdrejningspunkt. Mit arbejde som Boligadvokat, Statsaut. ejendomsmægler, Valuar samt en mangeårig beskæftigelse i den finansielle sektor har givet mig kendskab til forhold omkring byggeri, entreprise og ejendomsrelateret lovgivning. Jeg har derudover erfaring fra bestyrelsesarbejde i ejerforeninger, og bistår både lejere og udlejere ved indgåelse af kontrakter, tvister, handler mv.

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Skilsmisse og separation

Når det ikke længere er så yndigt at følges ad, og ægteskabet ikke længere føles rigtigt, må fællesskabet naturligt ophøre.
Af Tina Linnelyst Advokat

Hvem skal betale huslejen, hvis den ene part flytter?

Mange ejer eller lejer en fælles bolig sammen med ægtefællen/kæresten, og det er ikke altid, at parterne er helt klar over, hvem der er registreret som den formelle lejer eller tinglyste ejer. I dagligdagen indretter mange sig på, at udgifterne til boligen fordeles i fællesskabet. Derudover er parterne ofte uvidende om, hvordan formalia omkring betalingsforpligtelserne egentlig er.
Af Tina Linnelyst Advokat

Når det ikke længere er så yndigt – separation eller skilsmisse?

Engang var ægteskabet et mål i sig selv. Var man gift, kunne man få adgang til en lejlighed, leve som et par, stifte familie og indrette sig i tillid til, at sådan skulle det være, indtil døden skilte dem ad.
Af Tina Linnelyst Advokat
}