3. juli 2024 Ansættelse & Arbejde Har du husket tillæg om tidsregistrering til ansættelseskontrakterne? De nye regler om tidsregistrering trådte i kraft den 1. juli 2024, men loven indeholder ingen pligt for dine medarbejdere…
6. marts 2024 Erhvervsrådgivning, Konkurs & Rekonstruktion Omstødelseskrav – kurators værktøj til at sikre ligedeling blandt kreditorerne Har din virksomhed modtaget et omstødelseskrav fra kurator i et konkursramt selskab, eller tilbyder en nødlidende debitor dig betaling før…
31. maj 2023 Ansættelse & Arbejde GDPR i rekrutteringsfasen GDPR er i dag en fast del af det administrative arbejde i alle virksomheder. Også i rekrutteringsfasen af nye medarbejdere…
19. april 2023 Erhvervsrådgivning Tvangsopløsning af kapitalselskab – hvorfor og hvordan? Kommer et selskab under tvangsopløsning er der kun et begrænset antal muligheder for at redde selskabet. Det er Erhvervsstyrelsen, der…
31. august 2022 Erhvervsrådgivning Følg din mavefornemmelse, og søg rådgivning hos en advokat Du har sikkert hørt det før, men vi kan ikke sige det nok gange… Det er bedre og billigere at…
1. marts 2022 Erhvervsejendomme, Erhvervsrådgivning Aftalefrihed ved misligholdelse af kontrakt? Et punkt, som ikke altid får den største opmærksomhed ved udarbejdelsen af nye kontrakter, er konsekvenserne af misligholdelse, og hvad…
1. september 2021 Ansættelse & Arbejde, Erhvervsrådgivning Afskedigelse af arbejdsmiljørepræsentant Er du arbejdsmiljørepræsentant på din arbejdsplads? Kender du dine rettigheder som arbejdsmiljørepræsentant og den beskyttelse, som stillingen medfører?
30. september 2020 Ansættelse & Arbejde, Erhvervsrådgivning Skal du opsige en syg medarbejder? Hvad var det nu med 120-dagesreglen, og er der andre særlige forhold, som kan spille ind? Der er mange ting,…
6. maj 2020 Erhvervsrådgivning Overdragelse af virksomhed: Aktie eller aktiv? Ved køb og salg af en virksomhed, der er organiseret i selskabsform, står valget mellem en aktie- eller en aktiv-overdragelse.…
1. april 2020 Erhvervsrådgivning, Konkurs & Rekonstruktion, Økonomi Debitor er gået konkurs – hvordan skal du forholde dig som kreditor? Fra det øjeblik, der er afsagt konkursdekret i skifteretten, stopper individualforfølgningen og erstattes af universalforfølgningen. Dette betyder i praksis, at…
24. februar 2020 Privatrådgivning, Økonomi Min gæst kom ved et uheld til at ødelægge mit gulv. Kan jeg få erstatning? Vi åbner tit vores hjem for gæster i forskellige anledninger som kan være alt fra en kop kaffe til et…