Købermægler Inge Lindeer Købermægler Inge Lindeer

Inge Lindeer

Købermægler


Ret&Råd Hinnerup Møllevej 19
8382 Hinnerup
+45 87 64 11 11

E-mail: inge-lindeer@ret-raad.dk Telefon: +45 87 64 11 14

Faglig profil:

Jeg beskæftiger mig stor set kun med køberrådgivning, det vil sige sager, der har med køb af fast ejendom og entreprise at gøre. Og med op til 250 handler om året, så har jeg en solid viden og en meget omfattende erfaring med bolighandler og kender aktørerne inden for bolighandler særdeles godt. Jeg har set mange eksempler, hvor det ville være gået galt uden en grundig gennemgang af handlens dokumenter. Det kan derfor ikke siges for ofte, at udgangspunktet for en vellykket rådgivning er, at der aldrig skrives under på en aftale, før den er blevet gennemgået af en professionel boligrådgiver, medmindre der er indføjet et advokatforbehold, som giver mulighed for at tage forbehold og i øvrigt at kunne hæve handlen om nødvendigt.

Jeg er oprindeligt uddannet som advokat sekretær og har efterfølgende læst familieret, formueret m.m. og er eksamineret Juridisk medarbejder, registreret ejendomsmægler, og certificeret Ret&Råd køberrådgiver og vil betegne mig selv som specialist i bolighandler.

Min arbejdsområder og interesse områder er følgende:
  • Bolighandler
  • Grundhandler
  • Entreprise herunder projektkøb
  • Sommerhushandler
  • Udlejningsejendomme

Jeg har været i branchen siden 1972.

Mine seneste blogs

Salg af bolig kan ske skattefrit

Salg af boligen kan ske skattefrit, når blot visse forudsætninger er opfyldt, men disse forudsætninger skal til gengæld i enhver henseende være opfyldt.
Af Inge Lindeer Købermægler

Skattemæssige fordele og ulemper ved forældrekøb – Pas på ved andelsboliger

Forældrekøb er højaktuelt i denne tid, hvor mange nye studerende skal gøre klar til at flytte til storbyerne og dermed leder efter et sted at bo. Et forældrekøb kan være en god investering, men det har nogle skattemæssige konsekvenser, som er værd at kende til
Af Inge Lindeer Købermægler

De vigtigste punkter i ny boligbeskatning

Regeringen, Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne og Radikale Venstre indgik i går aftale om ny boligbeskatning. Her får du de vigtigste elementer i aftalen
Af Inge Lindeer Købermægler