Købermægler Inge Lindeer

Inge Lindeer

Købermægler


Ret&Råd Advokater Hinnerup Møllevej 19
8382 Hinnerup
+45 87 64 11 11

E-mail: inge-lindeer@ret-raad.dk Telefon: +45 87 64 11 14

Faglig profil:

Jeg beskæftiger mig stor set kun med køberrådgivning, det vil sige sager, der har med køb af fast ejendom og entreprise at gøre. Og med op til 250 handler om året, så har jeg en solid viden og en meget omfattende erfaring med bolighandler og kender aktørerne inden for bolighandler særdeles godt. Jeg har set mange eksempler, hvor det ville være gået galt uden en grundig gennemgang af handlens dokumenter. Det kan derfor ikke siges for ofte, at udgangspunktet for en vellykket rådgivning er, at der aldrig skrives under på en aftale, før den er blevet gennemgået af en professionel boligrådgiver, medmindre der er indføjet et advokatforbehold, som giver mulighed for at tage forbehold og i øvrigt at kunne hæve handlen om nødvendigt.

Jeg er oprindeligt uddannet som advokat sekretær og har efterfølgende læst familieret, formueret m.m. og er eksamineret Juridisk medarbejder, registreret ejendomsmægler, og certificeret Ret&Råd køberrådgiver og vil betegne mig selv som specialist i bolighandler.

Min arbejdsområder og interesse områder er følgende:
  • Bolighandler
  • Grundhandler
  • Entreprise herunder projektkøb
  • Sommerhushandler
  • Udlejningsejendomme

Jeg har været i branchen siden 1972.

Mine seneste artikler

Nyt om tilstandsrapporter

Der har i 2018 været nedsat et udvalg til revision og evaluering af Huseftersynsordningen, herunder tilfredsheden med ordningen siden sidste revision i 2012.
Af Inge Lindeer Købermægler

Har du tænkt på at overdrage din bolig til dine børn?

Hvis du har, er det måske en god ide, at gennemføre en overdragelse inden den nye ejendomsvurdering offentliggøres i slutningen af året.
Af Inge Lindeer Købermægler

AB 92 bliver til AB 18 – hvad betyder det for byggeriets parter

Når man som almindelig forbruger indgår aftale med et byggefirma om opførelse af et hus, eller skal have udført større håndværksopgaver/ombygninger m.m., så er det vigtigt at kende de regler, som man kan og bør anvende i forbindelse med aftaleindgåelsen.
Af Inge Lindeer Købermægler