Købermægler Inge Lindeer Købermægler Inge Lindeer

Inge Lindeer

Købermægler


Ret&Råd Hinnerup Møllevej 19
8382 Hinnerup
+45 87 64 11 11

E-mail: inge-lindeer@ret-raad.dk Telefon: +45 87 64 11 14

Faglig profil:

Jeg beskæftiger mig stor set kun med køberrådgivning, det vil sige sager, der har med køb af fast ejendom og entreprise at gøre. Og med op til 250 handler om året, så har jeg en solid viden og en meget omfattende erfaring med bolighandler og kender aktørerne inden for bolighandler særdeles godt. Jeg har set mange eksempler, hvor det ville være gået galt uden en grundig gennemgang af handlens dokumenter. Det kan derfor ikke siges for ofte, at udgangspunktet for en vellykket rådgivning er, at der aldrig skrives under på en aftale, før den er blevet gennemgået af en professionel boligrådgiver, medmindre der er indføjet et advokatforbehold, som giver mulighed for at tage forbehold og i øvrigt at kunne hæve handlen om nødvendigt.

Jeg er oprindeligt uddannet som advokat sekretær og har efterfølgende læst familieret, formueret m.m. og er eksamineret Juridisk medarbejder, registreret ejendomsmægler, og certificeret Ret&Råd køberrådgiver og vil betegne mig selv som specialist i bolighandler.

Min arbejdsområder og interesse områder er følgende:
  • Bolighandler
  • Grundhandler
  • Entreprise herunder projektkøb
  • Sommerhushandler
  • Udlejningsejendomme

Jeg har været i branchen siden 1972.

Mine seneste blogs

Boligejere og lejere får fastfrosset grundskyld i 2017

Boligejere kommer til at betale det samme i grundskyld i 2017, som de gjorde i 2015 og 2016.
Af Inge Lindeer Købermægler

Er du sommerhusejer er der godt nyt på vej

Den nye trekløver-regering har i regeringsgrundlaget lagt op til at hæve belåningsgraden på sommerhuse og fritidsboliger fra 60 pct. til 75 pct.
Af Inge Lindeer Købermægler

Er ejerskifteforsikringer forsikringsselskabernes pengemaskine?

Efter at have arbejdet med køb / salg af private boliger i en årrække er det min erfaring, at mange købere har den holdning, at ejerskifteforsikringen ikke er værd at bruge penge på.
Af Inge Lindeer Købermægler