Ret&Råd Hinnerup

Ret&Råd Hinnerup v/ Jette Jessen Bogøvej 15 8382 Hinnerup CVR: 38 23 68 30
Hold dig opdateret

Advokat i Hinnerup

Ret&Råd Hinnerup er et advokatfirma med mange års solid erfaring inden for advokatrådgivning til private og erhvervslivet.

Vores advokatfirma i Hinnerup yder hurtig, kompetent og serviceorienteret sagsbehandling med fokus på kundens situation. Som advokater tilbyder vi personlig og professionel juridisk rådgivning baseret på specialiseret og opdateret viden.

Vores kerneområder er: 

  • Testamenter
  • Fast ejendom
  • Retssager
  • Dødsboer
  • Fuldmagter
  • Ægtepagter
  • Erstatning

Som advokatfirma i Hinnerup har vi et stærkt lokalt kendskab på tværs af områderne omkring Hinnerup, Favrskov og Aarhus. Vi er en del af Ret&Råd-kædens landsdækkende juridiske netværk af dygtige advokater på tværs af juridiske specialer.

Hvem er Ret&Råd Hinnerup?

Vores advokatfirma i Hinnerup består af advokat Jette Jessen, bobehandler ved skifteretten i Randers, samt advokatsekretær Lisbeth Fabricius Thomsen. Vi danner et meget solidt juridisk team og er højt specialiserede inden for juridisk rådgivning til private, hvor vi har stor viden og erfaring med rådgivning om testamente, fast ejendom, retssager, dødsboer, fuldmagter, ægtepagter og erstatning.

Vi lægger vægt på hurtig, kompetent og serviceorienteret sagsbehandling, og du kan som kunde hos os være sikker på at få ærlige og klare svar på de muligheder der er, og om sagen ”kan bære” økonomisk og juridisk.Vi er medlemmer af Danske Familieadvokater, Danske Arveretsadvokater, Advokatforeningen for forsikrings- og erstatningsret og brancheforeningen Danske Advokater. 

Hvor ligger Ret&Råd Hinnerup?

Vores advokatfirma i Hinnerup er placeret i Hinnerups erhvervsområde i Favrskov Erhvervscenter:

Bogøvej 15
8382 Hinnerup

Sikker mail: hinnerup-privat@ret-raad.dk

Ret&Råd Hinnerup har fri parkering lige ude for døren.

Åbningstider:

Mandag-torsdag: 08:30-16:00 Fredag: 08:30-15:00