Michael Roth

Advokatfuldmægtig
Enkeltmandsvirksomhed Michael Roth, CVR 40 14 62 29
CVR 40 14 62 29
Advokatfuldmægtig hos

Faglig profil:

Jeg er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, certificeret coach under ICF og har en HD i erhvervsøkonomi fra CBS. Jeg har i mange år været partner og medejer af et gældsrådgivningsfirma, hvor jeg har specialiseret mig i alle former for håbløs gæld.

Jeg rådgiver privatpersoner indenfor de juridiske områder som omfatter familien og privatøkonomien. Herunder ægteskabet, samlivet, børnene og arven. I tillæg hertil er jeg specialiseret indenfor gældsrådgivning.

Gældsrådgivning – Der er altid en vej ud af håbløs gæld

Har du gæld til banker, realkreditinstitutter, forbrugsgæld, anden privat gæld eller gæld til det offentlige, så kan jeg løse din gældssituation ved forhandlinger med kreditorerne, offentlig gældseftergivelse eller ved gældssanering via skifteretten.

Jeg hjælper dig med at få en ny start, overblik og en plan for, hvordan du bliver gældfri. Jeg overtager alt kontakt til dine kreditorer, så du kan få ro, tid og overskud til dig selv og din familie, og du kan flytte fokus væk fra regninger og gæld. Jeg hjælper dig med løsninger for at undgå lønindeholdelse, udlæg og tvangssalg. I forbindelse med din gældssag, kan jeg bistå dig ved møder i foged- og skifteretten.

Fordele ved at bruge advokat

At vælge gældsrådgiver er en tillidssag. Der er flere fordele ved at bruge en advokat som gældsrådgiver. Hos mig får du en helhedsløsning, hvor jeg kan bistå dig med forhandlinger med dine kreditorer, ansøgning om gældssanering og møder i retten. Jeg kan samtidigt hjælpe dig med alle andre juridiske opgaver. Her kan nævnes afværge udlæg og tvangssalg, forhold om børn, ægteskab og samliv, din virksomhed og din bolig.

Gratis sagsvurdering

Jeg tilbyder altid en uforpligtende og gratis sagsvurdering for en drøftelse af dine økonomiske forhold og muligheder for at blive gældfri.

Familieret

Jeg rådgiver og bistår i sager om separation/skilsmisse, samlivsophævelser, bodelinger, ægtepagter, samejeoverenskomster, fremtidsfuldmagter, testamenter og sager om børn i forhold til bopæl, samvær og forældremyndighed.