Lejligheder med altaner

Professionelt salg af din andelsbolig til en fast lav pris

Ret&Råd Advokater Nordsjælland samarbejder med Andelshandel A/S, et specialiseret mæglerselskab udelukkende med fokus på salg af andelsboliger. Det sikrer dig en smidig og hurtig sagsgang og et omkostningseffektivt salg.

Let salg og korrekt pris for andelen

For at sikre vores andelshavere en økonomisk fordelagtig mæglerydelse, samarbejder vi administrativt med Andelshandel, “administratorernes mæglerselskab,” som specialiserer sig i andelsboliger.

Effektiv administration medvirker til det lave salær

Vores samarbejde indebærer en strømlining af administrative rutiner med Andelshandel. Det sikrer, at din mægler er ekstra velinformeret om andelsboligforeningen, hvilket resulterer i en lettere, hurtigere, og mere omkostningseffektiv ekspedition af handler for alle parter – og dermed de beviseligt meget konkurrencedygtige priser.

Salæret inkluderer alt

Ved at vælge Andelshandel som din ejendomsmægler sikrer du dig ikke kun professionel assistance, men også et fast lavt salær. Det dækker markedsføring, professionel fotografering, fremvisninger, åbne huse, før og efter sagsbehandling, salgsopstilling, håndtering af alle henvendelser, forhandlinger med mere. Desuden tilbydes “solgt eller gratis,” så du kan påbegynde salget uden bekymringer om skjulte omkostninger.

Du har fuld frihed til valg af mægler

Det er vigtigt at understrege, at du som andelshaver ikke er bundet til at vælge Andelshandel som ejendomsmægler. Du har fuldstændig frihed til at vælge den salgsmetode, der passer bedst til dine præferencer.

Hvorfor anbefaler vi Andelshandel?

Vi anbefaler Andelshandel for at sikre dig en konkurrencedygtig mæglerpris og en problemfri proces omkring andelsboligsalg. Ønsker du en gnidningsløs oplevelse med dit salg og konkurrencedygtige priser, står vi inde for, at samarbejdet med Andelshandel sikrer det sker så let som muligt.

Kontakt Andelshandel

Ønsker du yderligere information kan du læse mere på www.andelshandel.dk.