Ret&Råd hjælper dig - uanset hvad konteksten er

Når en person afgår ved døden, skal arvingerne tage stilling til en række praktiske ting. Hos Ret&Råd har vi nogle af landets dygtigste advokater inden for arv, testamente og dødsbobehandling. Du kan derfor med fordel søge råd og vejledning hos os, når det drejer sig om:

Arv
Dødsbobehandling
Pensioner & forsikring
Testamente

Artikler relateret til testamente og arv

Hvis du ejer bolig i Spanien skal du have nyt testamente

Nye regler betyder, at dit spanske hus eller lejlighed bliver dødsbobehandlet efter spanske regler. Det medfører uoverskuelige konsekvenser for enormt mange danskere. Men et kort tillæg til dit testamente sikrer dig.
Af Carme Pérez Cot Abogada (spansk advokat)

Arv og testamente

Arv og testamente kan for mange være en forvirrende størrelse, men det er vigtigt at sætte sig ind i arvereglerne, idet du har stor mulighed for at bestemme, hvordan arven efter dig skal fordeles, når du er gået bort.
Af Cathrine Degenkolv Bøhne Advokat

Misbrug i arvesager

Lige nu kører endnu en sæson af ”Når arven splitter os” over skærmen på TV2. En rigtig stor del af de arvesager, der ender i retssager, handler desværre om misbrug. I denne artikel kan du læse nærmere om de forskellige former for misbrug, og hvilke forholdsregler der kan tages, for at din familie ikke ender i en tvist om misbrug.
Af Anne Kjærhus Mortensen Advokat (L)

Arv

Reglerne omkring fordeling af arv findes i arveloven. Har du ikke oprettet et testamente, der specificerer hvordan din arv skal fordeles, vil arven blive fordelt i henhold til arvelovens bestemmelser.Læs mere om arv her
Dødsbobehandling
Når en person afgår ved døden, skal arvingerne tage stilling til en række praktiske ting herunder, hvordan boet efter afdøde skal behandles. Der er flere bobehandlingsmetoder, og hvilken der skal vælges afhænger af en række faktorer.
Læs mere her
Pensioner & forsikring

Hvad der sker med vores forsikringer og pensioner, når vi afgår ved døden, kan afhænge af, om vi selv aktivt har taget stilling til, hvad der skal ske, eller om det er bestemmelserne i lovgivningen, der kommer til at afgøre det.

Læs mere her

Find advokat med speciale i testamente og arv

Find hurtigt og nemt din lokale Ret&Råd advokat,
som kan hjælpe med rådgivning inden for testamente og arv.
Find advokat