Ret&Råd Advokat Tina Møller

Tina Møller

Advokat


Ret&Råd Advokater Djursland - Rønde Afdelingen i Rønde
Nauhøjvej 19
8410 Rønde
+45 70 27 84 84


Faglig profil:

Jeg er uddannet cand.jur ved Aarhus universitet i 2013 og blev ansat som advokatfuldmægtig hos Ret&Råd Djursland i maj 2014. 

Jeg modtog bestalling som advokat i sommeren 2017. 

Herudover er jeg: 

  • Frivillig i advokatvagten, Norddjurs kommune 
  • Frivillig gældsrådgiver i KFUM projektet ”på fode igen” 
  • VP JCI Djursland (vice president) 
  • Tidligere næstformand i SIND, lokal afd. Syd- og Norddjurs 

Jeg yder bistand indenfor: 

Erstatnings -og Forsikringsret:
Jeg hjælper dagligt en lang række skadelidte med at få den erstatning, som de er berettiget til. Jeg bistår både skadelidte i forbindelse med arbejdsskader, patientskader og ulykker (uanset om der er tale om en sag mod ansvarsforsikring eller en ulykkesforsikring)

Fast ejendom:
Jeg bistår både køber og sælger i forbindelse med overdragelse af alle former for fast ejendom. Herudover rådgiver jeg også om lejeret og mangler ved fast ejendom, herunder sager mod sælger, forsikringsselskaber og/eller håndværkere. 

Proces (retssager):
Jeg har på trods af min korte tid som advokat oparbejdet en stor erfaring med de processuelle regler og strategiske overvejelser i forbindelse med retssager, idet jeg igennem de sidste 5 år har ført en lang række retssager indenfor en bred vifte af emner med sagsgenstande fra 6.000- 3.500.000,- kr. 

Inkasso: 
Jeg er ansvarlig for Ret&Råd Djursland inkassoafdeling, hvor vi hjælper kreditorer med at inddrive betalinger fra deres kunder. Jeg har siden min studietid beskæftiget mig med inkasso og har således kendskab til inkassoprocedurerne.

Socialret:
Jeg bistår borgere i tvister med kommunen/staten, herunder vedr. afgørelser om særlig støtte, hjælpemidler, sociale ydelser samt magtanvendelse. 

Øvrigt:
Jeg kan endvidere være behjælpelig med udarbejdelse af testamente, fremtidsfuldmagter, samejeoverenskomster, gældsbreve og andre privatretlige dokumenter.

Om min rådgivning:
Det er vigtigt for mig, at der er tillid mellem advokat og klient; og jeg sætter altid en ære i at kombinere juraen med sund fornuft. For mig er det vigtigste, at finde frem til den bedste løsning for dig og jeg bruger derfor den nødvendige tid på at undersøge dine behov, således jeg kan yde den bedste rådgivning. Er du blevet i tvivl om din retsstilling, er du altid velkommen til at ringe til mig og få en gratis og uforpligtende snak.

Hør mig fortælle om civile retssager:

Hør mig fortælle om godtgørelse for svie og smerte:

Jeg er medlem af

Mine seneste artikler

Erhvervslejekontrakt – hvad skal man være opmærksom på

Modsat lejeloven, der i høj grad beskytter lejer, er erhvervslejelovens regler dekla-ratoriske, hvilket betyder, at der i vid udstrækning er aftalefrihed mellem parterne. Det betyder samtidig, at man i tilfælde, hvor intet andet er aftalt, vil være underlagt de rettigheder og forpligtelser, der følger af erhvervslejeloven.
Af Tina Møller Advokat

Gik ferien ikke som forventet?

I en travl hverdag ser de fleste af os frem til en lang sommerferie. Men hvad gør du, hvis ferien ikke levede op til, hvad rejseselskabet lovede dig?
Af Tina Møller Advokat

Hvordan dokumenterer man et varigt mén?

Det er dig, der som skadelidte, skal dokumentere en evt. skade og også omfanget heraf. - Men hvordan gør man det?
Af Tina Møller Advokat
}