Testamentekurser

Arv, Testamente og Fuldmagter i Skovbo Golfklub

I samarbejde med Café KiGi ved Skovbo Golfklub, indbyder Ret&Råd Advokater til oplæg omkring Arv, Testamente og Fuldmagter.

Hvem arver mig? Hvad skal mit testamente indeholde? Er min gamle fuldmagt stadig gældende?

Anslået halvdelen af al arv havner andre steder end afdøde ønskede det. Ønsker du medbestemmelse over, hvor din arv ender, er dette et oplæg for dig. 

I vores daglige arbejde støder vi ofte på spørgsmål omkring, hvem der arver hvem, hvordan man er stillet som ugifte samlevende, hvis man har sammenbragte børn, og hvis man ikke har nogle børn.

Oplægget vil gennemgå arvereglerne og arvefordeling, hvordan man sikrer hinanden bedst muligt, og betingelserne for uskiftet bo, reglerne for pengegaver og meget mere. Vi rejser også spørgsmålet, om det virkelig er nødvendigt, at oprette et testamente, hvis man kun har fælles børn?

Vi vil også gennemgå de nye fremtidsfuldmagter, og hvad de betyder for dig som fuldmagtsgiver og for den, du giver fuldmagten til. Er det eksempelvis nødvendigt med en fremtidsfuldmagt, hvis man er gift og har et testamente?

Advokat Sajitha Sureshkanna og advokatfuldmægtig Kim Hugo Rasmussen fra Ret&Råd Advokater Glostrup Ballerup Greve vil stå for oplægget.

Praktisk

Oplægget holdes i Café KiGis lokaler ved Skovbo Golfklub, og man behøver ikke være medlem af golfklubben for at deltage.

Der er plads til 60 personer, og tilmelding foregår via først-til-mølle princippet.

Oplægget starter kl. 14.30 og forventes at vare omkring 1,5 time. Bagefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål, eller få en personlig snak med Sajitha eller Kim.

Det koster kr. 50,- at deltage, og der vil blive serveret kaffe, te og kage.

Oplægget foregår:

Tirsdag den 24. oktober kl. 14.30

Café KiGi v/Skovbo Golfklub
Dalbyvej 50
4140 Borup

1. marts 2017 kl. 14.30

Ret&Råd Glostrup
Banegårdsvej 1
2600 Glostrup

1. marts 2017 kl. 14.30

Ret&Råd Glostrup
Banegårdsvej 1
2600 Glostrup

1. marts 2017 kl. 14.30

Ret&Råd Glostrup
Banegårdsvej 1
2600 Glostrup

1. marts 2017 kl. 14.30

Ret&Råd Glostrup
Banegårdsvej 1
2600 Glostrup

Tilmeld dig her

Indtast dine oplysninger nedenfor for at tilmelde dig.

Navn
*
E-mail
*
Postnummer
*
Telefon
*

}