Yngre advokat eller erfaren advokatfuldmægtig indenfor privatretten

Vi søger 

Ret&Råd Glostrup – Ballerup søger en yngre advokat eller erfaren advokatfuldmægtig, der har forretningsmæssig forståelse og interesse for forretningsudvikling og eksekvering.

Du har interesse indenfor privat- og familieretten og med særlig fokus på:

  • Skilsmissesager
  • Fuldmagter
  • Testamenter
  • m.v.

Din profil

Vi søger en profil, hvor du enten er erfaren advokatfuldmægtig (2. eller 3. års fuld- mægtig), yngre advokat, eller du kommer fra en stilling som virksomhedsjurist, med daglige opgaver indenfor de nævnte kompetenceområder.

Vi lægger vægt på, at du

  • kan arbejde selvstændigt,
  • interesserer dig for den forretningsmæssige del af en advokatvirksomhed,
  • er grundig og gør sig umage
  • har de grundlæggende faglige kompetencer.
  • har ambitioner

Vi tilbyder

Vi tilbyder ansættelse i et uformelt fleksibelt arbejdsmiljø, hvor individet sættes i fo- kus, hvor der er højt til loftet og plads til udvikling af lige netop dine kompetencer.

For den rigtige kandidat vil du kunne vokse i, og sammen med virksomheden, få medindflydelse og endda ejerskab. Det er derfor en stor fordel hvis du trives og motiveres af at opbygge en virksomhed og med fokus på det privatretlige område og de førnævnte fokusområder som du således får mulighed for at få det overordnede ansvar for.

Du vil kunne spare og uddannes af erfarne og specialiserede advokater der sikrer, at du bliver klædt på til en lang og spændende karriere i advokatbranchen.

Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer og nærmere aftale.

Ret&Råd Glostrup – Ballerup ApS

Ret&Råd Glostrup – Ballerup ApS tilbyder juridisk rådgivning indenfor en bred vifte af retsområder, såvel erhvervsretligt som privatretligt.Hovedkontoret i Glostrup er beliggende i Glostrup og yder specialiseret rådgivning inden for alle dele af erhvervslivets forhold, nationalt- og internationalt og vores dedikerede privatretsadvokater rådgiver indenfor alle private forhold

Tiltrædelse

Snarest mulig efter nærmere aftale med kandidaten. Samtaler afholdes løbende, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kollega er fundet.

Reference, ansøgning og CV 

Ansøgning og CV samt relevante bilag fremsendes til mkl@ret-raad.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat og partner Michael William Kløcker på tlf. 25232425.

Alle henvendelser behandles med fuld fortrolighed.

OM FIRMAET

Ret&Råd Glostrup – Ballerup ApS er en videreførsel af det tidligere Ret&Råd dækkende samme geografiske område. De tidligere ejere har forladt kæden og fusioneret med andet selskab. Den nye ejer af Ret&Råd Glostrup – Ballerup ApS ønsker nu at det nye selskab først og fremmest skal nå samme størrelse som tidligere, men herefter vokse sig endnu større både i antal af medarbejdere, omsætning og profit.

Det er med baggrund i overstående at Ret&Råd Glostrup – Ballerup ApS løbende søger nye medarbejdere i takt med den forsatte succes og vækst.