Ret&Råd kuglepen

Selskabsret

I Ret&Råd Glostrup-Ballerup rådgiver vi danske og udenlandske klienter inden for alle områder af selskabsretten.

I det værdiskabende arbejde for de forskellige interessenter underlagt selskabsretten, herunder kapitalejere, ledelsesmedlemmer, medarbejdere og investorer er det bedste udgangspunkt for ethvert selskab at have et grundlæggende kendskab til de selskabsretlige regler og deres praktiske betydning i den løbende drift.

Når vi i Ret&Råd Glostrup-Ballerup rådgiver i sager med selskabsretlige spørgsmål er det altid med udgangspunkt i dine interesser og behov. Vi står din branche og de særlige karakteristika og kendetegn der kendetegner din virksomhed. I Ret&Råd Glostrup-Ballerup er det advokat Michael Kløcker, der tidligere har arbejdet som enten virksomhedsejere eller advokater med stor ledelseserfaring nationalt og/eller internationalt. Ret&Råd Glostrup-Ballerups kommercielle erhvervserfaring giver dig en tryghed, da vores advokater forstår den kommercielle og strategiske betydning i enhver juridisk sammenhæng.

Vi tilbyder rådgivning inden for flere specialeområder under selskabsretten, herunder:

  • Ejerforhold, ejeraftaler og ejerbog
  • Etablering, selskabsform og vedtægter
  • Generalforsamlinger
  • Kapitalforhold og omstrukturering

Ønsker du hjælp eller yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte os på tlf. 77 34 26 00 eller via e-mail: glo-bal@ret-raad.dk.

Læs mere om Ret&Råd Glostrup og om Ret&Råd Ballerup.