Nyt tag

Entreprise og fast ejendom

I Ret&Råd Glostrup-Ballerup er vi specialiseret indenfor fast ejendom og alle områder indenfor byggeri, byggesager og entrepriseret. Vi hjælper og rådgiver dig indenfor den omfattende lovgivning, der regulerer området både før opstart, under og i det tilfælde en tvist herom ender ved domstolene.

Det bedste udgangspunkt er allerede inden et projekts opstart at søge fagkyndig juridisk vejledning for på den måde at sikre samtlige regler overholdes før et byggeprojekt opstartes og til du står med det endelige resultat.

Byggeprojekter er forbundet med stor investering og risiko så derfor er det afgørende vigtigt fra start at det juridiske fundament for den aftale der indgås er i orden.

I Ret&Råd Glostrup-Ballerup hjælper vores erfarne advokater dig igennem hele processen med det formål at gøre dit projekt så bekymringsfrit som muligt.

Vi hjælper også måtte såfremt du befinder dig i en tvist med en eller flere parter i din byggesag.

Ret&Råd Glostrup-Ballerup rådgiver alle byggeriets parter, herunder bygherre, entreprenør, underentreprenør, leverandør, underleverandør, mv.

Vi har faglig og juridisk erfaring med rådgivning af alle byggeprojektets forskellige interessenter.

Ønsker du hjælp eller yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte os på tlf: 77 34 26 00 eller via e-mail: glo-bal@ret-raad.dk.

Læs mere om Ret&Råd Glostrup og om Ret&Råd Ballerup.