Ret&Råd Advokat Helle Groth Christensen Ret&Råd Advokat Helle Groth Christensen

Helle Groth Christensen

Advokat


Ret&Råd Advokater Glostrup Banegårdsvej 1
2600 Glostrup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Ballerup World Trade Center Ballerup
Borupvang 3
2750 Ballerup
+45 43 43 43 61
Ret&Råd Advokater Greve Greve Strandvej 16 B
2670 Greve
+45 43 43 43 61

E-mail: hgc@ret-raad.dk Telefon: +45 46 30 46 77

Faglig profil:

Jeg rådgiver på specialistniveau inden for ansættelses- og arbejdsret og har mere end 20 års erfaring med at rådgive børsnoterede virksomheder, internationale koncerner, små og mellemstore virksomheder, offentlige myndigheder og kommuner inden for de fleste grene af det personalejuridiske område. En erfaring, jeg bl.a. har opnået ved i en lang årrække selv at være ansat i store, børsnoterede virksomheder og arbejdsgiverorganisationer. Jeg bistår med udarbejdelse af ansættelseskontrakter, fratrædelsesaftaler, ansættelsesklausuler mv. og tilbyder kontraktshåndtering gennem en 100 % digital, effektiv og klientfokuseret løsning. 

Jeg rådgiver også om overenskomstmæssige forhold og har særligt stærke forudsætninger for at rådgive om offentlige løn- og ansættelsesvilkår, herunder tjenestemands- og tjenestemandslignende ansættelser og komplicerede afskedssager.

Derudover har jeg solid erfaring inden for generel erhvervsrådgivning og kan naturligvis yde specialistrådgivning, når det drejer sig om medarbejderforhold i forbindelse med virksomhedsoverdragelse og lignende. Det, at have styr på databeskyttelse, herunder i forhold til de ansatte, kommer en virksomhed ikke udenom i dag. Også her kan jeg hjælpe med indgående viden.

Fra min tid i arbejdsgiverorganisation og det fagretlige system har jeg en lang række forhandlinger i ryggen og er derfor en erfaren forhandler og konfliktløser med et godt blik for de mellemmenneskelige relationer. Som advokat går jeg op i at være tilgængelig, kundefokuseret og levere til tiden. Jeg er motiveret af at komme tæt på mine klienter og forstå deres forretning og udfordringer. Jeg har mit hjerte og mit gode humør med på arbejde og sætter alle sejl til for at skabe resultater for den enkelte såvel som for virksomheden.


Jeg er medlem af