Familieadvokater fra Ret&Råd Nordsjælland

Familieadvokater fra Ret&Råd Nordsjælland

Skilsmisse

I tilfælde af separation eller skilsmisse er der mange følelser på spil, og derfor sker det ikke sjældent, at rigtig mange rettigheder kan gå tabt, hvis det hele håndteres forkert. Du er nødsaget til at tænke på dig selv og på, hvordan du kommer igennem skilsmissen bedst muligt.

Hvis I har fælles børn, skal der også tages stilling til væsentlige forhold som bopæl, samvær, børnebidrag på en måde, der sikrer, hvad der er bedst for børnene

Vi rådgiver dig om samtlige forhold og hjælper dig hele vejen.

Læs vores brochure om separation og skilsmisse.

Testamente og arv

En professor i familie-/arveret anslog for nogle år siden, at halvanden million mennesker her i landet mangler et testamente. Det skyldes, at arven efter arveloven ofte fordeles på en måde, som de færreste ønsker. Det gælder sandsynligvis også dig/jer. Behovet er nemlig ikke blevet mindre i de senere år, og du har i så fald brug for en dygtig arveretsadvokat til at rådgive herom og skræddersy dit/jeres testamente. Det har vi meget stor erfaring med, og vi ser frem til at hjælpe dig.

Læs vores brochure om arv.

Fremtidsfuldmagt

Få styr på fremtiden – Ingen kan spå om, hvad der sker i fremtiden, men du kan gøre dit til at sikre, at der bliver handlet efter dine ønsker, hvis du på et tidspunkt ikke selv er i stand til det.

Det handler om at få lavet en fremtidsfuldmagt, som kan sættes i kraft engang i fremtiden, hvis du bliver syg eller på anden måde svækket og derved mister evnen til selv at varetage økonomiske og personlige forhold.

Du kan vælge at give fremtidsfuldmagten til én eller flere personer, som du selv peger på. Hvis fremtidsfuldmagten skulle blive aktuel, vil fuldmægtigen repræsentere dig og kunne handle på dine vegne.

Læs vores brochure om fremtidsfuldmagter.

Ret&Råd Nordsjælland kan hjælpe dig med:

• Indholdet i fuldmagten stemmer overens med dine ønsker

• Indholdet overholder de gældende regler og kan iværksættes

• Klargøre fuldmagten til digital underskrift

Dødsbobehandling

I forlængelse af et dødsfald er der rigtig mange følelser og problemer, der melder sig. Vi kan hjælpe med at løse problemerne og vi har årelang erfaring med behandling af dødsboer. Vi har stor respekt for hurtig og sikker behandling af dødsboet og vi hjælper arvingerne hele vejen, så behandlingen af boet bliver en god oplevelse. Vi håndterer skifteret og skattemyndigheder, ligesom vi sikrer, at testamenter respekteres og at boet behandles i overensstemmelse med afdødes ønsker.

Familieadvokaterne fra Ret&Råd Nordsjælland yder kompetent og erfaren rådgivning. Kontakt os for hjælp og bistand.