Dorte Bytoft

Advokat (L)
Enkeltmandsvirksomhed Dorte Bytoft, CVR 38 32 21 33
Telefon +45 69 66 30 25
Krypteret email kbh-dby@ret-raad.dk
CVR 38 32 21 33

Faglig profil:

Med mere end 10 års erfaring rådgiver jeg om familie- og arveret samt varetager behandling af dødsboer. 

Familieret

Inden for familieret rådgiver jeg om bodeling ved skilsmisse eller samlivsophævelse, herunder tvister om særeje, gaver, lån og deling af pensioner.

Jeg beskæftiger mig endvidere med sager om forældremyndighed, bopæl og samvær. 

Oprettelse af ægtepagter om særeje, gaver og pensioner er tillige inden for mit speciale.

Jeg bistår med overdragelse af fast ejendom i forbindelse med skilsmisse, samlivsophævelse og familieoverdragelse i øvrigt.

Arv og testamente

Inden for arveret bistår jeg med udfærdigelse af testamenter, både for enlige, samlevende og ægtefæller med fælles børn eller sammenbragte familier med dine, mine og vores børn.

Jeg samarbejder med Det Gode Testamente. Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 33 velgørende organisationer, der er gået sammen for at gøre det nemmere for dig, der overvejer at testamentere til velgørenhed. På www.detgodetestamente.dk kan du få inspiration og viden samt læse om muligheden for at få tilskud til oprettelsen af testamentet.

Dødsbo

Jeg bistår med behandling af dødsboer, herunder åbningsstatus og boopgørelse. Som led i behandlingen af dødsboet rådgiver jeg om optimering af boets skatte- og boafgiftsmæssige forhold.

Du kan læse min persondatapolitik her.

Forsikringsselskab og garantistiller: HDI Danmark, Langebrogade 3F, 1411 Kbh K

Klientkonto: Nordea Reg.nr.2228 Konto nr. 6284305025

Topprofessionel skilsmisseadvokat

I forbindelse med min konfliktfyldte skilsmisse efter 10 års ægteskab, sommeren 2019, har jeg haft det store held at vælge Dorte Bytoft til at bistå mig som advokat – og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt. Dorte har været topprofessionel gennem hele forløbet; hun har prioriteret vores søns ve og vel, hun har altid været løsningsorienteret og har hele tiden søgt samarbejdets vej i skilsmissen. Hun har holdt hovedet koldt og været min ventil, når jeg har været i følelsernes vold, så vi i stedet sammen har kunnet søge konstruktiv dialog og samarbejde i skilsmissen. Dorte har været en stor støtte for mig, både juridisk og menneskeligt, og hun har hermed min varmeste anbefaling!

Daniel

Jeg er medlem af