Ret&Råd Advokater Assens Ret&Råd Advokater Assens

Ret&Råd Assens

v/ Ret&Råd Fyn A/S Korsgade 2, 1. sal 5610 Assens

E-mail: assens@ret-raad.dk Telefon: +45 70 10 11 99

Kontorinformation

Advokat i Assens

Advokatkontoret i Assens blev oprindeligt etableret i 1947 af Lrs. Ove Bisgaard. I 1975 indtrådte Marie Louise Dolberg og Frantz Dolberg som partnere og i 1986 indtrådte Palle Thomsen som partner.

I 1994 var firmaet medstifter af advokatkæden Ret&Råd.


Åbningstider:

Personlig henvendelse:

Mandag-torsdag: 09:00-16:00 Fredag: Lukket

Telefonisk henvendelse: 

Mandag-torsdag: 09:00-16:00 Fredag: 09:00-15:00


Vores seneste blogs

Huslejefastsættelse i erhvervslejemål

Huslejefastsættelse i erhvervslejemål er præget af aftalelovens aftalefrihed. I forbindelse med huslejefastsættelse til markedslejen vil syn og skøn have en afgørende rolle. I forbindelse med et erhvervslejemål er der endvidere mulighed for at regulere husleje både op og ned, således at den kan svare til markedslejen.
Af Claus Munk Advokat (H)

Fortrydelsesret ved køb af fast ejendom

Som køber af en fast ejendom har man ret til senest 6 hverdage efter købsaftalens indgåelse at fortryde sit køb. Denne fortrydelsesret fremgår af Forbrugerbeskyttelsesloven. Et af formålene med Forbrugerbeskyttelsesloven er at sikre forbrugere en rimelig og tidssvarende beskyttelse ved aftaler om køb af fast ejendom. En del af denne beskyttelse er sikret ved reglerne om fortrydelsesretten ved køb af fast ejendom.
Af Claus Munk Advokat (H)

Konsekvenser af arealmangler ved hussalg

Det anslås af kommunerne, at der ved 20-25 % af landets enfamiliehuse er forskel på deres arealangivelse i BBR og deres faktiske areal. Det er husejerens ansvar at sørge for, at huset er i overensstemmelse med oplysningerne i BBR. Dette kan have stor betydning ved et eventuelt hussalg.
Af Claus Munk Advokat (H)

Forældelse - pas på. Fælden klapper ved årsskiftet!

Forældelsesloven trådte i kraft den 1. januar 2008. De nye regler indebærer en væsentlig ændring af de hidtidige forældelsesregler i den gamle Danske Lov og den såkaldte 1908-lov. Der sker således en forkortelse af forældelsesfristen, som kan have betydning for mange. Specielt overgangsordningen mellem de to lovsæt vurderes at give problemer.
Af Claus Munk Advokat (H)
Ægteskab & samliv
Ret&Råd har familieadvokater over hele landet som kan hjælpe dig, hvad enten det drejer sig om rådgivning i forbindelse med en skilsmisse, oprettelse af testamente, bodeling, forældremyndighed, dødsbo eller andet.
Læs mere her
Hos Ret&Råd kan du få kompetent og personlig boligrådgivning

Når du har fundet drømmeboligen, kan det være godt givet ud at søge uvildig rådgivning, inden du tager den endelige beslutning om køb.

Læs mere her
Virksomhedsrådgivning

Alle erhvervsdrivende - store som små har brug for virksomhedsrådgivning. Med Ret&Råd som din faste sparringspartner, er du sikker på at få den rådgivning, som passer til dig og din virksomhed.

Læs mere her