Thomas Hanke advokat Ret&Råd Lyngby

Thomas Hanke

Advokat | Indehaver
CVR 42 99 72 69
Advokat | Indehaver hos

Faglig profil:

Jeg har en omfattende erhvervsbaggrund. I mere end 25 år har jeg været beskæftiget som direktør, hotelbroker, virksomhedsmægler og franchiseudvikler indenfor hotel-og servicebranchen, herunder 10 år i USA.

Sent i min karriere besluttede jeg mig for at blive advokat, og blev i 2018 advokatfuldmægtig ved North Advokater, og modtog min advokatbeskikkelse i 2022.

Inden da havde jeg i 15 år været succesfuld som iværksætter, med opbygningen af flere franchisebaserede virksomheder, hvoraf nogle er blevet videresolgt. Jeg har derfor direkte hands-on erfaring med mange aspekter af erhvervslivet, fra idéstadiet over daglig drift og ledelse, helt til exit.

Med mange års personlig erfaring med iværksætteri, virksomhedsledelse, køb og salg af virksomheder samt franchiserekruttering og franchiseudvikling, gør det mig særlig kompetent til at rådgive iværksættere og ejerledere. Det giver dig som virksomhedsejer ekstra værdi til den juridiske rådgivning eller retstvist.

Jeg er dansk-amerikaner og taler og skriver flydende dansk og amerikansk engelsk.

C.V.:

Jeg er Cand.jur. fra Københavns Universitet og skrev specialeafhandling om Iværksætterens Juridiske Udfordringer i Franchiseforhold. Jeg fik min advokatbeskikkelse i 2022, og indtrådte i Ret&Råd i marts 2024.

Før det har jeg været advokat ved CPH LEX Advokater og advokatfuldmægtig ved North Advokater.

Desuden har jeg tidligere undervist i Hotelbranchejura ved Copenhagen Business Academy.

Jeg sidder i bestyrelsen og er administrator af Fru Hedevig Quidings Legat.

Medlemskaber