8. oktober 2024 Lån & Fuldmagter, Privatrådgivning Min mor er ved at blive dement – hvad skal jeg være opmærksom på? Ud over de menneskelige udfordringer, der kan være ved, at en af dine nære pårørende er ramt af en demenssygdom,…
14. februar 2024 Mediation, Skilsmisse Konfliktmægleren kan hjælpe med en svær bodeling Det er langt fra altid, man ser ens på, hvordan formuen skal deles, når man står over for at blive…
16. august 2023 Privatrådgivning, Skilsmisse Min ægtefælle har op til vores skilsmisse givet store gaver af vores formue – hvad kan jeg gøre? Når man skal skilles, skal man dele den fælles formue lige. Så hvad gør du, hvis din ægtefælle har formindsket…
16. februar 2022 Privatrådgivning, Testamente & Arv Hvornår kan et notartestamente tilsidesættes? Når et testamente er underskrevet for en notar, er der en stærk formodning for, at testamentet er gyldigt. Det sker…
18. august 2021 Gældsrådgivning, Testamente & Arv Hvordan sikrer du arven, hvis din arving har uoverskuelig gæld? Du har flere muligheder, og en af dem er at indsætte en såkaldt successionsrækkefølge i dit testamente. Arveloven indeholder dog…
5. december 2017 Bolig, Privatrådgivning, Skilsmisse Hvordan kommer jeg på skødet på min mands hus? Det er kun min mand, der står registreret som ejer af vores hus. Hvilken betydning har det for mig?
14. november 2017 Testamente & Arv, Ægteskab & Ægtepagt Pas på – er din samlever begunstiget på din pension eller forsikring – og ønsker du dette? Hvis du har en samlever, skal du være opmærksom på reglerne om begunstigelse på din pension og forsikring, uanset om…
12. december 2016 Erhvervsrådgivning, Ægteskab & Ægtepagt Nuværende lovgivning giver ikke mulighed for anpartssæreje Højesteret har netop afsagt en principiel dom, som slår fast, at den nuværende lovgivning ikke giver mulighed for anpartssæreje.
8. august 2016 Erhvervsrådgivning Opløsning af sameje Det kan være en god ide at oprette en samejeoverenskomst, hvis man ejer noget sammen med andre.