Ret&Råd Næstved

Ret&Råd Næstved Maglemølle 90 4700 Næstved CVR: 30 70 31 97
Hold dig opdateret

Advokat i Næstved 

Vi er et højt specialiseret advokatfirma i Næstved med erfarne og kompetente advokater inden for familie- og arveret, fast ejendom samt erhvervsret. Vi leverer rådgivning af høj faglig kvalitet og sætter en ære i, at vores klienter får den bedst mulige hjælp. Kontoret er en afdeling af Ret&Råd Advokater Slagelse. Du kan møde vores advokater i både Næstved og Slagelse. 

Alle vores advokater har mange års erfaring inden for de sagsområder, de beskæftiger sig med, og de har stor erfaring med at føre sager og hjælpe med gode juridiske løsninger. Nedenfor kan du læse mere om de emner vores advokater rådgiver om, og du kan finde en advokat i Næstved med det rigtige speciale til netop din sag. 

Velkommen til advokat Kaspar Klok Faaborg

I dag kan vi endelig byde velkommen til vores nye advokat, advokat Kaspar Klok Faaborg.

Kaspar har møderet for Højesteret, og kommer med meget erfaring inden for ejendomshandler, landbrugshandler, retssager, voldgiftssager, virksomhedsrådgivning, dødsbobehandling samt arv og testamente.

Står du derfor og mangler en dygtig og erfaren advokat, så er du velkommen til at kontakte Kaspar på mail kfa@ret-raad.dk eller direkte på telefon 58580661