Juridisk Årsrapport™

For virksomheder, der ønsker at øge værdien af firmaet gennem målrettet erhvervsrådgivning

Juridisk Årsrapport™ er et beskyttet koncept, udviklet af Ret&Råd Advokater med henblik på at yde en målrettet erhvervsrådgivning, der knytter sig tæt til den enkelte virksomheds behov og har fokus på værdiskabelse. I modsætning til megen erhvervsrådgivning, der typisk er bagudrettet og reaktiv, er Juridisk Årsrapport™ et fremadrettet ledelsesværktøj, som sætter alle virksomhedens juridiske anliggender i system.
I alt omfatter Juridisk Årsrapport™ mere end 100 tjekpunkter inde for 18 hovedområder, såsom: selskabsforhold, medarbejderforhold, kontraktforhold, forsikringsforhold, immaterielle rettigheder, forhold vedr. konkurrencelovgivningen, fast ejendom mv.

Med Juridisk Årsrapport™ har du, som leder eller ejer af en virksomhed, altid et overblik over og er i stand til at dokumentere virksomhedens juridiske forhold.

Hent brochuren: Juridisk Årsrapport

Udfyld formularen nedenfor for at hente brochuren.
Navn
*
E-mail
*
Postnummer
*
Telefon

Virksomhedsrådgivning

Alle erhvervsdrivende - store som små har brug for virksomhedsrådgivning. Med Ret&Råd som din faste sparringspartner, er du sikker på at få den rådgivning, som passer til dig og din virksomhed.

Læs mere her