Papirløst samliv: Download brochuren her

Hvad skal du vide om papirløst samliv? Få advokatens råd, og læs hvad du skal være opmærksom på. Download Ret&Råd Advokaters brochure her.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn
Postnummer*
Tilmeld dig vores nyhedsbreve
Samtykke*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad kan du læse mere om i brochuren Papiløst samliv

I dag lever mange par sammen uden af være gift, vi kalder det at leve i papirløst samliv. Ægtefæller får automatisk en lang række rettigheder og forpligtelser over for hinanden, i det øjeblik de gifter sig.

Derimod tvinger lovgivningen de papirløse par til selv at finde ud af, hvordan de indbyrdes vil indrette sig, og de skal oprette en række skriftlige aftaler om deres indbyrdes forhold vedrørende bl.a. arveretlige og økonomiske forhold, hvis de vil sikre sig selv og hinanden.

Der er blandt befolkningen stor usikkerhed om reglerne for papirløse par, og mange kender ikke forskellene mellem at være gift og at leve papirløst sammen. Arver jeg min samlever, hvis vi har boet sammen i mere end to år? Har jeg krav på halvdelen af min samlevers hus? Ejer vi de ting sammen, vi har købt i fællesskab?

Denne brochure vil forsøge at gøre jer klogere på dette.

Bliv klogere på:

  • Formueforhold
  • Hvis i ikke længere skal være sammen
  • Sådan er det med arv
  • Børn
  • Indgår aftaler eller gift jer
  • Brug din advokat som mægler
  • Et landsdækkende Ret&Råd

Sidder I med spørgsmål, som I gerne vil have uddybet, eller går I med tanker om at oprette aftaler eller testamente, er I velkomne til at kontakte en advokat hos Ret&Råd.

Ret&Råd er din lokale advokat

Med kontorer i det meste af landet, kan vi tilbyde juridisk rådgivning indenfor alle fagområder.

Find din nærmeste advokat