Hvad skal du være opmærksom på ved byggeri og entreprise?

Byggeriets aftaler

Fra tilbud til aflevering

Hos Ret&Råd ved vi, at et godt kendskab til reglerne om byggeri forebygger konflikter og tab. Derfor har vi udarbejdet brochuren, der har til formål at give dig et overblik over de bestemmelser, du bør være opmærksom på.
Et byggeforløb er komplekst og indeholder mange risici, specielt omkring faggrænser. Det er baggrunden for, at byggeriets parter har udarbejdet ”Almindelige Betingelser” – i daglig tale AB.

Selvom AB er et sæt bredt accepterede regler for, hvordan et byggeforløb bør foregå, er det ikke sikkert, at byggeforløbet bliver gnidningsfrit. Et byggeforløb er rigt på faldgruber, der kan koste den enkelte entreprenør dyrt. Derfor står Ret&Råds specialister til rådighed for at rådgive og vejlede dig.

I brochuren kan blandt andet du læse om:

  • AB-systemet
  • Sikkerhedsstillelse
  • Tidsfristforlængelse
  • Aflevering
  • Tvister

Læs også brochureren: 

Hent brochuren: Byggeriets aftaler

Udfyld formularen nedenfor for at hente brochuren.
Navn
*
E-mail
*
Postnummer
*
Telefon

Byggeri & entreprise

Uanset om der er tale om opførelse af en erhvervsejendom, et større eller mindre renoveringsprojekt eller, om det drejer sig om ny opførsel af et større byggeri, er der adskillige forhold og regler, der skal tages højde for. Det er derfor en fordel at tage en advokat med erfaring i entreprise og byggeri med på råd.

Læs mere her