Ret&Råd Advokater Hinnerup Ret&Råd Advokater Hinnerup

Ret&Råd Hinnerup

Bogøvej 15 8382 Hinnerup

E-mail: hinnerup@ret-raad.dk Telefon: +45 87 64 11 11 Telefax: F: +45 86 91 17 00

Kontorinformation

Advokat i Hinnerup

Ret&Råd Hinnerup beliggende i Favrskov kommune er et serviceorienteret advokatfirma, der bygger på en bred, juridisk viden i konstant udvikling.

Ret&Råd Hinnerup blev etableret i 1977 og er gennem årene udviklet med høj specialisering på erhvervsrådgivning, familieret og handel med fast ejendom.

Åbningstider: Mandag-torsdag: 08:30-16:00 Fredag: 08:30-15:00

STOR ros til Ret&Råd Hinnerup
Deres håndtering af huskøb og skilsmisse har været til fem stjerner. En særlig tak til Inge Lindeer, som må være en fabelagtig ressource for afdelingen - jeg tror ikke, at jeg før er stødt på et mere dedikeret og dygtigt menneske. Der er styr på det og altid med smil og overskud. Sådan skal det gøres! Vi ses igen Ret&Råd.

Tina Hee

Uovertruffen service
Super god seriøs og grundig behandling af mit boligsalg. Specielt Inge Lindeer som var virkelig skarp og havde styr på sagerne. Kan varmt anbefales!

En advokat, der ville os det bedste

Det var vigtigt for os at have rådgiver, som ikke alene havde den tekniske indsigt, men også den rigtige attitude, da vi skulle købe bolig. Og med Kirstens varme og glade væsen, har vi følt os som enekunder. Hun har altid haft tid til os og behandlet os med den største respekt.

Kirsten Skodborg, du er den bedste!

De nye husejere, Martin og Trine