IT ansvarlig til Ret&Råd

Ret&Råd A/S søger Marketingkoordinator

Har du ansvar og indflydelse stående højt på din ønskeliste og kan du løse opgaver selvstændigt fra idé til drift, så er du måske vores kommende marketingkoordinator.

Faglige og personlige kvalifikationer

Vi forventer at du er uddannet indenfor kommunikation eller marketing og har dokumenteret erfaring med indholdsopdatering på webside, SEO optimering og anvendelse af Google Analytics.

Du skal være stærk i skriftlig kommunikation på dansk.

Da vi er få ansatte i sekretariatet, skal du være indstillet på at hjælpe dine kolleger i perioder med ferie eller stort arbejdspres, ligesom der kan forekomme arbejde af mere forefaldende karakter, som alle skal bidrage til.

I en kædevirksomhed er der mange meninger om, hvad der er det rigtige at gøre og i hvilken rækkefølge. Vi søger en kollega der:

  • er imødekommende
  • tåler lidt modstand, uden at være konfliktsøgende
  • lytter og forstår, og samtidig står fast på sin faglighed
  • følger op på opgaver og dokumenterer resultater
  • holder sig fagligt opdateret
  • er hjælpsom og synlig i organisationen
  • synes godt om at arbejde i et lille team

Vi tilbyder

Hos os får du mulighed for at udøve dit kommunikations- og marketingtalent i et uhøjtideligt miljø med frihed og fleksibilitet.

Arbejdet foregår på sekretariatet i København, suppleret af netværksmøder rundt om i landet. I sekretariatet er vi tre fuldtidsmedarbejder og en studentermedhjælp, og vi deler lejemål, frokost og sociale arrangementer med Ret&Råd Københavns 18 advokater og ansatte. Arbejdstiden er fleksibel på 37 timer om ugen. Lønpakken forhandles individuelt og omfatter sundhedsforsikring, pensionsordning og frokostordning. Stillingen refererer til sekretariatslederen.

Sådan ansøger du 

Kan du se dig selv varetage Ret&Råd kædens kommunikation og markedsføring, så send en motiveret ansøgning og dit CV til job@ret-raad.dk. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Mette Vestergård på telefon 69663020 (dog ikke 21.-30. juli).

Ansøgningsfristen er den 5. august. Vi gennemfører 1. samtaler i uge 33 og 2. samtaler i uge 34. Forventet jobstart 1. september eller snarest herefter.

Om Ret&Råd 

Ret&Råd A/S er en kæde af selvstændige advokatvirksomheder med 30 kontorer i hele landet. Sekretariatet leverer en række ydelser til advokatkontorerne, bl.a. fælles IT, markedsføring og fælles dokumenter/paradigmaer, således at medlemmerne kan koncentrere sig om at yde landets bedste juridiske rådgivning.