IT ansvarlig til Ret&Råd

Fagligt stærk IT ansvarlig søges til Ret&Råd A/S

Ret&Råd står over for nye spændende opgaver på IT-området, derfor søger vi en engageret, serviceminded og fagligt stærk IT ansvarlig.

Du får ansvaret for Ret&Råd-kædens IT platform og dine kerneopgaver består dels i at sikre en stabil performance og dels i at sikre at platformen og øvrige IT løsninger løbende styrkes og udvikles i tæt dialog med brugerne og de eksterne leverandører.

Samtidig skal du stå i spidsen for at nye IT initiativer iværksættes for at styrke kædesamarbejdet og for at stå stærkere på markedet for advokatydelser. Du skal desuden deltage aktivt i kædens løbende forretningsudvikling.

Vi forventer
Du bliver en del af Ret&Råd Sekretariatet, som leverer en række ydelser til advokatkontorerne, bl.a. fælles IT, markedsføring og fælles dokumenter/paradigmaer, således at medlemmerne kan koncentrere sig om at yde landets bedste juridiske rådgivning.

Vores nye kollega skal kunne sætte flueben ved følgende:

 • Relevant uddannelse og teknisk indsigt
 • Dokumenteret erfaring med Skype for Business, SharePoint & mulighederne i Office 365
 • Erfaring fra lignede job og gerne i en sammenlignelig branche
 • Interesse i og kendskab til udviklingen inden for relevant it og lovgivningsmæssige krav, herunder aktuelt persondataforordningen
 • Erfaring med sags- og dokumenthåndteringssystemer
 • Interesse og evne for at være superbruger, herunder undervisning og deling af best-practice
 • Struktureret i forhold til løsning af opgaver og kommunikation
 • Hjælpsom og synlig i organisationen

Dine opgaver

Som IT ansvarlig har du en central rolle i Ret&Råd-kæden. Udover at have ansvaret for IT platformen skal du skal også fungere som IT rådgiver for de enkelte kontorer eksempelvis med indkøb af IT udstyr, aftaler om fiber og telefoni, samt oplæring af medlemmerne i anvendelsen af de løsninger der indgår i den etablerede IT platform. Da vi er få ansatte i sekretariatet skal du være indstillet på, at hjælpe dine kolleger i perioder med ferie eller stort arbejdspres, ligesom der kan forekomme arbejde af mere forefaldende karakter, som alle skal bidrage til. Eksempler på dine arbejdsopgaver kunne være:

 • Vedligeholdelse af hostingaftalen for IT platformen, herunder de grænseflader der er til andre leverandører og løbende status- og udviklingsmøder med leverandøren
 • Aftaler og drift vedrørende leverancer af netforbindelse, telefoni og mobiltelefoni
 • Udvikling og opdatering af paradigmaer til brug for sagsbehandlingen
 • Beskrivelse og fastlæggelse af best practice for anvendelsen af IT, herunder IT sikkerhed og persondataforordningen
 • Superbruger på de centrale systemer: Advosys, Skype for Business, SharePoint og PowerBi.
 • Rådgivning om eksempelvis sikker mail, faktureringssystemer, NemID mv.
 • Videreudvikling og drift af Business Intelligence-system
 • Opdatering af IT strategi
 • Bidrage til udvikling af hjemmeside (Sitecore), særligt integrationen med de øvrige IT-systemer i samarbejde med den marketingansvarlige
 • Kravspecificering, indkøb, implementering og drift af nyt Intranet
 • Optimering af sagsbehandlingsprocesser

Vi tilbyder
Vi kan tilbyde afvekslende arbejdsopgaver og frihed i tilrettelæggelsen af arbejdet. Arbejdet vil hovedsageligt foregå på sekretariatet i København, men du må forvente en vis rejseaktivitet til kædens kontorer rundt om i landet. Som IT ansvarlig tilrettelægger du selv dine opgaver og der er mulighed for at arbejde hjemmefra. I sekretariatet er vi tre fuldtidsmedarbejder og en studentermedhjælp, og vi deler lejemål i det indre København med en række af kædens advokater. Arbejdstiden er fleksibel på 37 timer om ugen. Lønpakken forhandles individuelt og omfatter sundhedsforsikring og pensionsordning. Ansættelse 1. februar 2018 eller snarest derefter.

Organisatorisk refererer den IT ansvarlige til kædens sekretariatsleder. Som IT ansvarlig leder du det interne IT udvalg og har den løbende dialog med kædekontorernes IT ansvarlige.

Sådan ansøger du
Kan du se dig selv som ansvarlig for vores IT, så send din ansøgning vedlagt CV til job@ret-raad.dk. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Mette Vestergård på telefon 69663020 eller IT chef Claus Røddik på telefon 69663026 (fratræder 1.februar 2018).

Vi tager kandidater til samtale løbende og fjerner jobopslaget, når vi har fundet den rette kandidat. Vi opfordrer til at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Om Ret&Råd
Ret&Råd A/S er en kæde af selvstændige advokatvirksomheder med 30 kontorer i hele landet. Sekretariatet leverer en række ydelser til advokatkontorerne, bl.a. fælles IT, markedsføring og fælles dokumenter/paradigmaer, således at medlemmerne kan koncentrere sig om at yde landets bedste juridiske rådgivning.