Bistandsadvokat eller forsvarer – lad os hjælpe dig

Har du været udsat for en alvorlig forbrydelse – eller er du sigtet eller tiltalt for at have begået en – så har du ret til at have en advokat ved din side under sagen. Ret&Råd Advokater Hurup sørger for, at sagen forløber som den skal, og at du får den erstatning, du eventuelt har krav på.

En bistandsadvokat er en juridisk hjælp til dig, der har været offer for en forbrydelse. Det er gratis at modtage hjælpen, men det er forskelligt, om du får tilbudt en beskikket advokat uden at bede om det eller om du selv skal anmode om en.

En forsvarsadvokat hjælper dig, hvis du er sigtet eller tiltalt i en straffesag og sørger for, at retsprocessen forløber, som den skal. Samtidig kan du i samarbejde med din advokat lægge en strategi, der sikrer dig den bedst mulige afslutning på sagen.

Bistandsadvokat i Hurup

Som advokat i Hurup er vi naturligt knyttet til en lang række sager i området, og vi har derfor et indgående kendskab til den proces, du skal igennem. Vi varetager udelukkende dine interesser, og det gælder under hele forløbet fra efterforskningen af sagen over en eventuel retssag til at rejse erstatningskrav mod forbryderen.

Er det en voldtægt eller en anden seksualforbrydelse, du har været udsat for, får du som udgangspunkt tilknyttet en bistandsadvokat, og det er naturligvis dig, der bestemmer, om du vil tale med en eller ej, ligesom det også er din beslutning, hvis du ønsker en bestemt advokat.

Hos Ret&Råd Advokater Hurup ser vi det som vores primære opgave at rådgive dig gennem hele forløbet, så processen bliver så tryg og overskuelig som muligt.

Forsvarsadvokat i Hurup

Er du sigtet eller tiltalt i en straffesag, er det vigtigt, at du hurtigst muligt anmoder politiet om en forsvarsadvokat, så du kan få overblik over dine rettigheder og rådgivning under processen.

Det er retten, der beslutter, om du opfylder betingelserne for en beskikket advokat, ligesom det er retten, der afgør, hvem det skal være – medmindre du selv anmoder om en specifik advokat. Hos Ret&Råd Advokater Hurup har vi mange års erfaring som forsvarsadvokat, og vi kan rådgive dig både før, under og efter retssagen, så den afsluttes hurtigst muligt og på bedst mulig vis for dig.

Det er retten, der bestemmer salærets størrelse, og hvis du bliver kendt skyldig i sagen, kan du blive dømt til at betale advokatomkostningerne.

Kontakt os – jo før, jo bedre

Uanset om du er offer for en forbrydelse eller tiltalt for en, bør du henvende dig til din advokat hurtigst muligt. Vi kan give dig tryghed og overblik i den svære proces, vi kan rådgive og vejlede dig under hele forløbet og vi kan hjælpe dig med at forstå dine muligheder, når sagen er afgjort.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale ved at sende os en mail på hurup@ret-raad.dk eller ringe på tlf. 97 95 18 33; vi vil gerne hjælpe dig videre med din sag.

Ret&Råd Advokater Hurup – din advokat i Hurup